Sport

Juniorii în cantonament la Gheorgheni

Dan Chiriac
6 ian 2017 661 vizualizări
Echipele de volei, baschet, dar şi atleţii se pregătesc în oraşul harghitean

Sportivii focşăneni se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire la Gheorgheni. Astfel, în oraşul din judeţul Harghita au ajuns atleţii de la LPS CSM Focşani 2007 pregătiţi de Marius Batog, dar şi echipele de baschet şi volei. Astfel jucătorii sub 14 ani de la LPS Focşani, pregătiţi de antrenorii Mihai Petruţ şi Mircea Petrişor îşi vor încărca bateriile pentru sezonul de primăvară. Echipa din Focşani a terminat prima parte a campionatului pe prima poziţie a clasamentului. Focşănenii au o nouă victorie şi o singură înfrangere (19 puncte). Pe următoarele locuri în clasament se află CSS Tîrgovişte, Sevlar Ploieşti şi CSS Constanţa, tot cu 15 puncte. Clasamentul este încheiat de CSO Voluntari 10 p şi Phoenix Galaţi 9p. Echipa CSM 2007 LPS Focşani este următoarea: Clipa, Miron, Dima, Cioruţă, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, Bratosin, Duţă, Andrieş, R. Cristea, Brumaru. Tot la Gheorgheni se află echipa de volei cadete pregătită de Marian Rădulescu, Romina Coman şi Mihaela Taskiran. De asemenea, echipa de minivolei condusă de profesorul Petrică Damian îşi încarcă bateriile în oraşul harghitean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.