Sport

Daniel Gongu: “Au încercat şantaj la fratele meu pentru ca sala să rămană la Direcţie!”

Dan Chiriac
29 dec 2016 2148 vizualizări
şeful DJST Vrancea susţine că i s-a cerut ca fratele său să treacă la PNL pentru ca acest partid să nu voteze trecerea Sălii Polivalente la CL Focşani u PNL spune că nu comentează presupuse întâlniri într-un cadru neoficial

Şeful Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea l-a acuzat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe consilierul local PNL, Nicu Tănase, că a încercat un santaj înainte de votarea proiectului de hotarare ce priveşte trecerea Sălii Polivalente în subordinea Consiliului Local Focşani. “Joia trecută, pe la ora 10.30, am fost sunat de consilierul local PNL. M-a invitat la o cafea şi eram surprins că nu mai vorbisem de vreo patru ani cu dansul. Mi-a spus: «Dane, dacă fratele tău, Emi, nu se alătură grupului PNL, atunci vom vota pentru trecerea Sălii Polivalente în subordinea Consiliului Local». Oricum fratele meu nu avea drept de vot în acest proiect pentru a nu apărea conflictul de interese. Consider că este vorba de un şantaj, cam aşa se numeşte cand ceri ceva pentru a face ceva. I-am transmis că fraţii Gongu nu sunt de vanzare şi că pot vota oricum. Eu nu mi-am pierdut nici copiii, nici funcţia, e doar o trecere a Sălii Polivalente în subordinea Consiliului Local”, a spus Daniel Gongu. Reprezentanţii PNL Vrancea nu au dorit să facă niciun comentariu legat de acest subiect. “PNL Vrancea nu comentează afirmaţiile unei persoane despre presupuse întâlniri într-un cadru neoficial”, a transmis biroul de presă al PNL prin Cristi Irimia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Daniela, acum 2672 zile, 2 ore, 46 minute, 23 secunde
Gongu inventeaza tot felul de subiecte sa apara si poza lui in presa, sa vada lumea cit este el de important , de corect , de onest! Mai ia o pauza ca nu te crede nimeni !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.