Sport

Minunile lui Conte pe “Stamford Bridge

Ziarul de Vrancea
28 dec 2016 639 vizualizări
Fostul selecţioner al Italiei a ajuns la a 12-a victorie consecutivă în Premier League * Ibrahimovic, vedetă la Manchester

Cu meciul susţinut pe Stamford Bridge în faţa echipei Bournemouth, Chelsea a ajuns la cea de-a 12 victorie consecutivă în Premier League, iar echipa pregătită de fostul selecţioner italian Antonio Conte are în fruntea clasamentului un avans de şapte puncte faţă de Manchester City, care a caştigat şi ea, tot cu 3-0, dar în deplasare pe terenul ultimei clasate, Hull City. Un meci mai degrabă modest din punct de vedere tehnic, Manchester United – Sunderland (3-1) a fost salvat de golurile din final, semnate de armeanul Mhitarian (cu călcaiul din cădere, dar şi dintr-o poziţie de ofsaid văzută la reluările TV) şi, pentru oaspeţi, de italianul Fabio Borini (şut cu efect, de la mare distanţă). Eroul meciului a fost, însă, Zlatan Ibrahimovic, cu un gol marcat şi două pase decisive. Este de remarcat forma deosebită din ultimele etape manifestată de echipa pregătită de Slaven Bilic, care a obţinut la Swansea a treia victorie consecutivă. Fostul selecţioner pasager al Albionului, Sam Allardyce, a debutat cu un semisucces obţinut în deplasare, pe terenul echipei Waltford, la care portarul Pantilimon a stat pe bancă.
Rezultate marcatori: Watford – Crystal Palace 1-1.Deeney (’71 – penalty) / Cabaye (’26). Benteke (’37) a ratat un penalty pentru oaspeţi; Chelsea –Bournemouth 3-0. Pedro (’24), Hazard (’49 – penalty), Cook (‘90^3 – autogol); Arsenal – West Bromwich 1-0. Giroud (’87); Burnley – Middlesbrough 1-0. Gray (’80); Leicester – Everton 0-2. Mirallas (’51), Lukaku (‘90^1); Manchester United – Sunderland 3-1. Blind (’39), Ibrahimovic (’82), Mhitarian (’86) / Borini (‘90^1); Swansea – West Ham 1-4. Llorente (’89) / A.Ayew (’21), Reid (’50), Antonio (’78), Carroll (’90); Hull – Manchester City 0-3. Y.Touré (’72 – penalty).
Meciul FC Liverpool - Stoke City a avut loc aseară , iar întalnirea Southampton - Tottenham Hotspur este programată astăzi.  Clasament: 1. Chelsea – 46 p; 2. Manchester City – 39 p; 3. Liverpool -37 p (17); 4. Arsenal – 37 p; 5. Tottenham – 33 p (17); 6. Manchester United – 33 p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.