Sport

Va trece Sala Polivalentă în subordinea CL Focşani?

Dan Chiriac
21 dec 2016 749 vizualizări
Joi consilierii locali vor avea pe masa de lucru două proiecte de hotărare in ce priveşte sportul focşănean. Dacă acordarea titlurilor de cetăţean de onoare pentru antrenorul Adrian Alaci, de la secţia de tir şi a judoka Adrian Croitoru nu vor ridica multe probleme, nu aceelaşi lucru putem spune despre proiectul privind trecerea Sălii Polivalente în subordinea CL Focşani.

Pentru a  prelua Sala Polivalentă, Consiliul Local trebuie să solicite aprobarea consilierilor locali  pentru a cere imobilul de la Ministerul Tineretului şi Sportului.  Dacă MTS va fi de acord, atunci CL Focşani trebuie să aprobe intrarea clădirii domeniul  public al oraşului  şi administrarea CL.  La acest  proiect  este nevoie de două treimi din numărul  voturilor. Asta însemană că  cel puţin trei consilieri liberali vor trebui să voteze proiectul de hotărare. În caz contrar, sala va rămane la Direcţia Judeţeană  pentru Sport  şi Tineret Vrancea.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.