Sport

”Negoiţă nu vrea să vandă Dinamo”

Ziarul de Vrancea
20 dec 2016 682 vizualizări
Spune Adrian Mutu, directorul general al clubului, prezent la casele de bilete pentru semifinala Cupei Ligii de maine * fostul “briliant” susţine şi aucm că partida de sambătă de la Iaşi trebuia să fie amanată din cauza gazonului

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, ieri, înaintea meciului cu Steaua din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, că acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă nu este foarte hotărat să vandă clubul, precizand că acesta doreşte să aducă un investitor de valoare. "Nu mă întrebaţi pe mine, am auzit şi eu de un posibil investitor italian, dar domnul Negoiţă ştie mai bine, el tratează direct, aşa cum a făcut-o şi cu indienii. Eu nu cunosc detaliile acestor negocieri. Nu este foarte hotărat să vandă, se uită la posibilităţile de a aduce bani, un investitor de valoare, pentru a duce Dinamo la un alt nivel, pentru a avea bani de transferuri, să aducă jucători de calitate şi să luăm titlul. Asta este dorinţa dansului. Este un suporter înrăit al echipei, dar nu vrea să scape de club", a spus Mutu.

Oficialul dinamovist a anunţat că nu va fi nicio primă pentru meciul cu Steaua din Cupa Ligii: "Pană la ora asta s-au vandut 500 de bilete în cateva ore şi cred că este bine. Aşteptăm meciul  cu plăcere pentru că e o partidă pe care niciun suporter al celor două echipe nu ar trebuie să o piardă, deoarece va fi spectacol. Nu ştiu dacă se vor canta şi colinde, băieţii din galerie ştiu mai bine. Noi sperăm să sprijine echipa şi să ieşim victorioşi. Nu suntem într-o situaţie extraordinară, dar la fel de adevărat este că niciuna dintre echipe nu trece printr-o perioadă tocmai bună. Cand joci un derby nu mai e nevoie de motivaţie. Am încredere în băieţii noşti că vor reuşi să facă un meci frumos. Nu cred că va fi o primă la acest meci".

Adrian Mutu a afirmat că gazonul de pe Arena Naţională este bun şi consideră că partida de campionat de la Iaşi ar fi trebuit să nu se dispute. "Arena Naţională e altceva, are un gazon bun. Probabil că meciul de la Iaşi trebuia reprogramat, deoarece gazonul nu era aşa cum trebuia, iar jucătorii riscau să se accidenteze la fiecare contact. În aceste condiţii e foarte greu să joci", a precizat Mutu. Întrebat dacă Dinamo are vreo ofertă de la Galatasaray Istanbul pentru Dorin Rotariu, Mutu a declarat că singura discuţie a fost cu Dinamo Zagreb: "De la Galatasaray nu ştiu, cu mine nu au vorbit. Am vorbit cu cei de la Dinamo Zagreb, dar nu este nimic concrect, sunt nişte vorbe. Pană acum Dinamo Zagreb ne-a întrebat de el, Galatasaray nu, nu pe mine. Poate l-au întrebat pe domnul Negoiţă, dar asta e altceva". Întrebat dacă antrenorul Ioan Andone va rămane şi din iarnă la Dinamo, Mutu a spus că îşi doreşte continuitate: "Sper ca echipa noastră să caştige cu Andone antrenor".

Oficialul dinamovist a afirmat că are pregătit un contract pentru atacantul francez Harlem Gnohéré. "Ideal pentru noi ar fi ca Gnohéré să continue la Dinamo, dar asta depinde de el. Noi avem un contract pregătit şi el se va decide acum, în vacanţă. Dacă va rămane sperăm să o facă cu inima deschisă şi să revină la forma care l-a consacrat", a precizat Mutu. Adrian Mutu a fost prezent, marţi, la casele de bilete ale Stadionului Dinamo unde a început vanzarea biletelor pentru partida cu Steaua, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii. care se va disputa joi, de la ora 20.30. întalnirea va fi transmisă de Dolce Sport, Digisport şi Look Plus.

Primul meci din semifinalele Cupei Ligii (manşa tur) se va desfăşura, astăzi, de la aceeaşi oră, la Targu Mureş, între echipa locală ASA şi ACS Poli Timişoara. Meciul va fi transmis de aceleaşi canale.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.