Sport

Kvitova a fost înjunghiată de un hoţ

Ziarul de Vrancea
20 dec 2016 1050 vizualizări
Cunoscuta jucătoare de tenis a fost rănită în timp ce se apăra, în locuinţa proprie

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, dublă caştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, ieri dimineaţă, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mană cu un cuţit, ea fiind sub tratament medical acasă, informează skysports.com. "A fost atacată în apartamentul ei şi este în grija medicilor, dar rănile nu îi pun în pericol viaţa", a declarat un purtător de cuvant al sportivei, care spune că ar fi fost vorba de un jaf. Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mana stangă (jucătoarea este stangace). Incidentul a avut loc la Prostejov, un oraş din estul Cehiei.Kvitova, locul 11 WTA, ar urma să înceapă sezonul 2017 la turneul de la Sydney. Ea s-a retras din echipa Cehiei pentru Cupa Hopman, din cauza unei accidentări la picior. Poliţia cehă a anunţat semnalmentele agresorului sportivei, un bărbat în jurul varstei de 35 de ani şi de aproximativ 1,80 metri înălţime. "Am fost atacată în apartamentul meu de un individ cu un cuţit.  Încercand să mă apăr, am fost rănită rău la mană. Sunt zdruncinată, dar norocoasă că sunt în viaţă. Rana este severă şi trebuie să consult medici, dar ştiţi că sunt puternică şi voi lupta cu asta", a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter. "Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru susţinere. Nu a fost plăcut ce mi s-a întamplat, dar s-a terminat. Acum, medicii trebuie să vadă ce este cu mana mea. Am încredere în ei cred că o să meargă bine, am parte de cel mai bun tratament. Răul este în spatele meu. Nu vă faceţi griji în privinţa mea", a declarat Kvitova, pe contul de Facebook al echipei de Cupa Federaţiei a Cehiei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.