Sport

Cei mai buni sportivi vranceani premiaţi la Gala 2016

Dan Chiriac
19 dec 2016 2837 vizualizări
Marius Batog este antrenorul primilor trei sportivi din topul sporturilor olimpice.Acesta a primit titlul de antrenorului anului 2016 în judeţul Vrancea

 
Gala Sportului vrancean a adunat luni seara, la Restaurantul David’s din Focşani cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului în 2016. Pentru prima oară în ultimii ani, un antrenor din Vrancea a oferit primii trei sportivi ai judeţului. Marius Batog este antrenorul primilor trei sportivi din topul sporturilor olimpice. Acesta a primit titlul de antrenorului anului 2016 în judeţul Vrancea. Acesta nu  a ratat ocaiza pentru a atrage atenţia autorităţilor locale că atleţii se pregătesc în condiţii improprii, pe o pistă de atletism ce nu este optimă pentru sportivi de performanţă şi o sală de atletism, unde, în funcţie de bani, se mai schimbă din cand în cand o uşă sau un geam. Cel mai bun sportiv al judeţului, în funcţie de punctajul realizat după criteriile MTS, este atletul Ionuţ Dogaru, de la LPS Focşani. Acesta este urmat în clasament de colegul său de club, Ionuţ Pleşu. Tot un atlet, Răzvan Ghiroghiaş ocupă ultima poziţie a podiumului. La sporturile neolimpice, Daniel Fusaru a fost declarat cel mai bun sportiv, urmat de karateka Cosmin Neagu şi Andreea Arginteanu. Un premiu special a primit Marcel Fierbinte. Sportivul pregătit de Dumitru Zisu este dublu campion european la Roma, unde a obţinut şi o medalie de argint. Totodată au fost înmanate distincţii oficialităţilor locale şi judeţene pentru implicarea şi susţinerea fenomenului sportiv, cât şi reprezentanţilor mass-media. Primarul Cristi Misăilă a anunţat în cadrul evenimentului şi următoarele proiecte privind bazele sportive din oraş. “Bazinul de înot va fi finalizat în anul următor. De asemenea, cu implicarea preşedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru, am reuşit să încheiem un parteneriat cu Federaţia Romană de Fotbal pentru un teren de fotbal sintetic. Vom încerca să modernizăm toate bazele sportive din judeţ, iar, de curand am obţinut avizul ministrului pentru a prelua Sala Polivalentă, unde vrem să facem o investiţie majoră”, a spus edilul. Numai că pentru a prelua Sala Polivalentă, Consiliul Local are nevoie de două treimi din numărul voturilor. Asta însemană că cel puţin trei consilieri liberali vor trebui să voteze proiectul de hotărare. În caz contrar, sala va rămane la Direcţia Judeţeană pentru Sport. În cadrul evenimentului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea a premiat cu diplome, trofee şi bani laureaţii acestui eveniment. Fondul de premiere a fost de 10.000 de lei. (Dan CHIRIAC)

 

Marius Batog a fost premiat pentru performanţa sa

 

Laureaţii au fost premiaţi la Restaurantul Davids

Aleţii au dominat topul la sporturile olimpice

 Cei mai buni sportivi la disciplinele neolimpice

 Cu sprijinul AJF Vrancea va fi construit un teren sintetic în Vrancea



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
toma andrei, acum 2683 zile, 9 ore, 35 minute, 3 secunde
UNDE ESTE MAREA VALOARE A ,,,,C.S.UNIREA FOCSANI...FIDELITATEA LUI VALCU
sportiv, acum 2683 zile, 10 ore, 56 minute, 51 secunde
ce sportivi au fost premiati ? de ce nu sa tinut premierea la sala polivalenta ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.