Sport

ACS Mausoleul Mărăşeşti, surpriza Cupei Sărbătorilor de iarnă

Dan Chiriac
19 dec 2016 1474 vizualizări
Vrancenii au eliminat o echipă ce a jucat în acest an în Liga Campionilor

Primele două  echipe clasate la finalul turului în Liga de minifotbal Vrancea, AS United Focşani şi ACS Mausoleul Mărăşeşti, au participat la Bacău în 17-18 decembrie, la ediţia a-VI-a a Cupei Sărbătorilor de Iarnă-Railex. Turneul de pregătire organizat de Asociaţia Club Golden Boys Bacău, în parteneriat cu Federaţia de minifotbal din Romania, a adunat la start 16 echipe. Capul de afiş al turneului a fost participarea celor trei echipe prezente la prima ediţia de Champions League la minifotbal, desfăşurată în această toamnă la Maribor (Slovenia), Imperium EBS Iaşi, Golden Boys Bacău şi TazzmannSchaft Bucureşti. Repartizată în Grupa A, ACS Mausoleul Mărăşeşti a reuşit calificarea în sferturile de finală după victoriile cu Pabo Sports Paşcani 5-3 şi Imperium EBS Iaşi 6-1. În ultimul joc al grupei au pierdut cu Coriolan Bacău, scor 1-3. TazzmannSchaft Bucureşti, cu 4 jucători în lotul naţionalei de minifotbal a Romaniei, portarul Bogdan Rădulescu, căpitanul naţionalei Răzvan Radu, Vincene Toma şi Radu Burciu au fost adversarii de Champions League ai tinerilor din Mărăşeşti. Elevii pregătiţi de Romeo Drăgan au oferit surpriza sferturilor la Bacău, 2-2 în timpul regulamentar de joc, după 2-0 la pauză, reuşind eliminarea diavolilor tazmanieni la loviturile de departajare. Georgian Dima a marcat în timpul regulamantar de joc goluri, iar Bogdan Grigorică, Ionuţ Amariei, Dragoş Lăbunţ şi Remus Mitală şi Ştefan Lupu de la 7metri. Portarul ACS-ului, Marius Crăciun a apărat două lovituri. În semifinalele turneului, dar şi în finala mică, au pierdut cu Condor Fortuna Buzău şi Coriolan Bacău. AS United, lidera Ligii AutoVip, a pierdut toate jocurile din grupa C, 2-3 cu  Atletico Brăila,1-5 cu TazzmannSchaft Bucureşti şi 0-2 cu Friends Suceava. Cupa Sărbătorilor de Iarnă 2016 a fost caştigată de formaţia Golden Boys Bacău, care a trecut în finala întrecerii cu 4-3 de Condor Fortuna Buzău. Primele 4 echipe clasate au primit premii constand în echipament sportiv oferit de  Railex Suceava, sponsorul Cupei desfăşurată la baza sportivă Gepex Park. Federaţia de Minifotbal din Romania a fot reprezentată de secretarul general Attila Takacs, directorul tehnic al echipei naţionale Dan Cojocaru şi vicepreşedintele Federaţiei,  Paul Costaş. Cupa Unirii, din 13-15 ianuarie de la Iaşi, este următorul turneu amical de pregătire în pauza competiţională pe agenda Direcţiei Regionale N-E din cadrul Federaţiei de minifotbal din Romania. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.