Sport

Moromeţii la Mioveni

Ziarul de Vrancea
15 dec 2016 589 vizualizări
FC Steaua Bucureşti nu atinsese încă limita penibilului: a fost eliminată în Cupa Romaniei de echipa de pe locul VI în Liga a II-a, la lovituri de departajare* după 120 de minute, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de nume desprinse din Marin Preda: Nilă şi Achim

Cei care şi-au închipuit că echipa FC Steaua Bucureşti a atins limita de jos a scurtei sale istorii s-au înşelat amarnic. Marţi seară, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecamf a fost eliminată în optimile Cupei Romaniei de CS Mioveni, clasată pe locul VI în Liga a II-a. După 90 de minute de joc scorul a fost 0-0. În prelungiri, rezerva Nilă de la Mioveni (a nu se confunda cu fostul jucător stelist Mihai Costea, poreclit astfel, şi nici cu personajul din “Moromeţii” lui Marin Preda, fratele lui Achim şi Nicolae) a deschis scorul (’95). “Fratele Achim” de la Steaua a egalat în min. 116 şi s-a ajuns la lovituri de departajare. Boldrin a tras în înaltul cerului, iar Niţă a apărat şutul lui Năstăsie şi, după transformările lu Achim, Pintilii, Ov. Popescu şi Moke (S), Ayza, Stoica, Nilă şi Gugu (M), William a tras şi el peste, iar Rădescu a adus bucuria pe stadionul argeşean. "Trebuia să ne respectăm şi să caştigăm meciul ăsta fără probleme, indiferent de starea gazonului, indiferent de temperatura care a fost în seara aceasta. Am făcut foarte multe greşeli, foarte multe atingeri, foarte lucruri pe care eu nu le înţeleg, mai primim şi gol la o fază în care Toşca este “unu la unu” cu atacantul celor de la Mioveni şi este depăşit foarte uşor. Ajung la 11 metri şi cei mai buni jucători ratează două lovituri. Nu marcăm, iar jocul nostru nu e foarte bun. Am jucat cu cei mai buni jucători, am încercat să ne caştigăm meciul, dar nu s-a putut. Oricine poate rata un 11 metri, dar pe mine m-a deranjat maniera de joc a echipei, trebuia să jucăm mult mai consistent. O să schimbăm destul de mult în pauză", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Celelalte rezultate din optimile Cupei Romaniei: CS Afumaţi - ACS Poli Timişoara 0-3 (0-1). Drăghici (‘4), Vădrariu (’75), Llorente (’90). În min. 43, Artean (Tm) a fost eliminat;  Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova 0-2 (0-1). Surugiu (‘8), Petre (‘90^2); CFR Cluj – CSM Politehnica Iaşi 2-0 (1-0). Bud (‘6), Roman (’73); FC Voluntari – ASA Targu Mureş 3-0 (1-0). Popadiuc (’42), Cazan (’55), Căpăţană (’79); Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu 1-3 (1-1). Cigan (’40) / Morais (’33), Niculae (’68), Hlinca (’89 – autogol); FC Viitorul – Pandurii Targu Jiu 3-0 (1-0). Iancu (’30), Vană (’62), Purece (’66). Aseară s-a mai disputat derbiul optimilor, Gaz Metan Mediaş - Dinamo. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.