Sport

Fără replică!Potaissa Turda CSM 2007 Focşani 32-21(13-8), în liga naţională de handbal

Dan Chiriac
14 dec 2016 1561 vizualizări
Focşănenii au făcut cel mai slab meci din acest campionat


Echipa de handbal CSM Focşani 2007 a pierdut partida jucată miercuri seara în liga naţională în faţa celor de la Potaissa Turda. Clujenii au dominat partida de la un capăt la altul şi au obţinut o victorie meritată. Focşănenii nu au reuşit să menţină rezultatul strans decat cateva minute, la începutul jocului. Apoi, gazdele s-au distanţat pe tabela de marcaj, 3-1, apoi 8-4, pentru ca la pauză diferenţa să fie de cinci goluri, 13-8. Focşănenii nu puteau emite mai multe pretenţii, în condiţiile în care în finalul primei reprize au ratat de două ori cu poarta goală, după ce gazdele, rămase în inferioritate numerică au atacat cu un jucător în plus scoţand portarul. Mai mult, gazdele l-au pierdut pe adjudeanul Ionuţ Rotaru în prima repriză, după ce acesta a suferit o ruptură musculară. Lipsa acestuia nu s-a simţit însă pe teren, unde focşănenii nu au reuşit să ţină ritmul. S-a făcut 23-13, apoi diferenţa a crescut chiar la 14 goluri, 29-15. Din păcate, focşănenii au făcut miercuri seara, probabil, cel mai slab meci din acest campionat, pierzand fără drept de apel. În aceste condiţii, focşănenii răman la finalul primei părţi a campionatului cu 14 puncte, ocupand locul 11. În schimb, turdenii îşi menţin poziţia a patra cu 34 de puncte. Sambătă, în optimile de finală ale Cupei Romaniei, focşănenii vor juca în deplasare cu HC Odorhei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.