Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Au căzut după pauză

Ziarul de Vrancea
28 oct 2016 732 vizualizări
Într-o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut, deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, de formaţia ungară Györ ETO, cu scorul de 24-27 (13-9), în cea de-a treia partidă din grupa C a competiţiei.

Marcatoarele formaţiei CSM Bucureşti au fost Isabelle Gullden 4 goluri, Linnea Torstensson 4, Camille  Ayglon 3, Anastasia Lobaci 3, Aurelia Brădeanu 2, Carmen Martin 2, Oana Manea 2, Cristina Vărzaru 1, Gnonsiane Niombla 1, Maja Mehmedovic 1, Jelena Grubisici 1. În urma victoriei, Györ continuă să fie liderul grupei, cu 6 puncte, în timp ce CSM Bucureşti, cu 2, ocupă locul II, urmată de FC Midtjylland (FCM), tot cu 2, şi Rostov Don, 0 puncte. FCM şi Rostov Don se vor duela sambătă în cadrul etapei a III-a.În etapa viitoare, CSM se va deplasa la Györ pe 4 noiembrie.

Steaua a caştigat la Suceava

Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa de eşalon secund Foresta Suceava şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Romaniei. Au marcat Marius Matei ('17) pentru gazde şi Ovidiu Popescu ('9) şi Aganovic ( '47) pentru oaspeţi. În minutul 24, Ovidiu Popescu a trimis încă o dată mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La partida disputată pe nocturnă, o premieră pentru Suceava, au asistat 6.000 de spectatori. În optimile de finală ale Cupei Romaniei s-au mai calificat echipele CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, Luceafărul Oradea, Pandurii Targu Jiu, CS Universitatea Craiova, ASA Targu Mureş, CSM Poli Iaşi, Dacia Unirea Brăila, FC Voluntari, Gaz Metan Mediaş, CS Mioveni, Poli Timişoara, Dinamo, CS Afumaţi, Astra Giurgiu şi FC Viitorul.

Speranţe pentru Chipciu

Fotbalistul echipei Anderlecht Bruxelles, Alexandru Chipciu, a anunţat, pe Facebook, că recuperarea după accidentarea suferită la echipa naţională decurge bine şi că încă nu este la capacitate maximă, dar a făcut primul antrenament normal. "Operaţia la nas a reuşit, iar recuperarea după accidentarea de la naţională decurge bine. încă nu sunt 100 % apt, dar azi am făcut primul antrenament normal şi sunt nerăbdător să revin pe teren", a notat Chipciu. La 13 octombrie, clubul Anderlecht anunţa că mijlocaşul  Alexandru Chipciu, accidentat în meciul Romaniei cu reprezentativa Kazahstanului, va lipsi o lună de pe teren, el suferind o ruptură musculară. Alexandru Chipciu face parte din lotul lărgit al Romaniei pentru meciul amical cu Rusia, programat în 15 noiembrie, la Groznîi.

Ţiriac reface baza Olimpia

Fundaţia lui Ion Ţiriac a trimis o adresă Consiliului Judeţean Braşov prin care arată că intenţionează să cumpere baza ”Olimpia”, unde omul de afaceri a învăţat să joace tenis, şi să investească 500.000 de euro pentru a înfiinţa o şcoală de tenis. Baza sportivă este lăsată în paragină de trei ani, perioadă în care nimeni nu a vrut să o închirieze, deşi autorităţile au organizat patru licitaţii în acest sens. Consiliul Judeţean Braşov a primit o ofertă de la fundaţia omului de afaceri Ion ţiriac pentru cumpărarea bazei sportive ”Olimpia” din municipiu, fără să fie avansat un preţ.

Pancota, out din Liga a II-a

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, ieri, excluderea formaţiei şoimii Pancota din Liga II, constatand că echipa nu mai îndeplineşte condiţiile de participare în eşalonul secund, întrucant echipa de juniori U17 nu a fost exclusă din competiţie. Astfel, ediţia 2016/2017 a eşalonului secund va continua, din etapa a XIV-a, cu 19 echipe. Ca urmare a excluderii grupării arădene din actuala ediţie de campionat, conform regulamentului, deoarece excluderea a avut loc în timpul turului competiţiei, toate rezultatele partidelor disputate pană în acest moment de către şoimii Pancota vor fi anulate.

Furt din vestiar

Mai multe obiecte de valoare au fost furate din vestiarul echipei FC Midtjylland,ieri , în timpul meciului disputat în deplasare cu formaţia de eşalon secund Fremad Amager, caştigat cu scorul 3-1, în 16-imile de finală ale Cupei Danemarcei.  "Mai multe obiecte de valoare au fost furate: telefoane, cheile meşinilor şi altele", a declarat directorul sportiv al clubului Midtjylland, Claus Steinlein, pentru site-ul tipsbladet.dk.  Steinlein a menţionat că jucătorii, care au constatat după meci că li s-au furat mai multe obiecte, sunt furioşi. Poliţia a fost alertată în legătură cu furtul din vestiar.

Gest frumos faţă de un cerşetor

Gruparea Real Sociedad a oferit un loc de muncă unui om fără adăpost, Ruben Vitoriano (35 de ani), care de 20 de ani stătea şi cerşea alături de cainele lui langă stadionul Anoeta.  După ce l-au văzut zi de zi, oficialii de la Real Sociedad au decis să-i ofere un loc de muncă pentru două luni, la curăţenie, în cadrul grupării basce. "Nu mai credeam că există oameni de bine", a spus Vitoriano pentru Marca.Dacă în cele două luni, el va face treabă bună, contractul său ar putea fi prelungit, scrie Marca.

Hoţii la Dzeko

Locuinţa fotbalistului echipei AS Roma, Edin Dzeko, a fost spartă de hoţi în noaptea de miercuri spre joi, la cateva ore după ce bosniacul a înscris două goluri în partida din deplasare cu Sassuolo, din Serie A. În momentul spargerii, în casa situată în zona Casal Palocco din Roma se aflau soţia fotbalistului, Amra Silajdzic, şi cele două fiice, Una (nouă luni) şi Sofia (12 ani). Hoţii au furat aproximativ 500 de euro şi cateva genţi de firmă. Amra Silajdzic s-a trezit auzind zgomote în casă şi a chemat carabinierii. În luna aprilie, tot în Casal Palocco a fost spartă de hoţi locuinţa altui jucător de la AS Roma, belgianul Radja Nainggolan.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.