Sport

Iliescu şi Băncilă au ajuns la Academia Hagi

Dan Chiriac
26 oct 2016 737 vizualizări
Prosport Focşani este partener oficial al Academiei Gheorghe Hagi

Doi jucători de la grupa 2007 de la Prosport Focşani s-au transferat la Academia Gheorghe Hagi. Medaliaţi cu bronz la ediţia de anul trecut a Memorialului “Gheorghe Ene” cu formaţia Prosport Focşani, cei doi jucători au intrat în atenţia clubului condus de Gică Hagi. Totodată, clubul Sportiv Prosport Focşani a devenit partener oficial al Academiei “Gheorghe Hagi”. În urma discuţiilor purtate la Constanţa, la sediul AGH, între preşedintele CS Prosport Focşani, profesorul Laurenţiu Muscalu, şi Zoltan Iasko, preşedinte al F.C. Viitorul Constanţa şi Academia Gheorghe Hagi, de comun acord, s-au semnat documentele prin care, timp de cinci ani, Prosport Focşani a devenit partener oficial al Academiei “Gheorghe Hagi”. Colaborarea dintre Academia “Gheorghe Hagi” şi Prosport Focşani a început cu transferul jucătorului Marian Milea (2001) la AGH. A urmat, apoi, împrumutul lui George Ardeleanu şi Eduard Pană la cateva turnee. Graţie transferurilor jucătorilor Mihai Iliescu şi Darius Băncilă, de la grupa 2007 a Prosport Focşani la AGH, aceasta colaborare a fost desăvarşită. “Urmărim de multă vreme activitate şi rezultatele obţinute de Prosport Focşani în competeţiile naţionale şi internaţionale la care participă. Considerăm ca a venit momentul să semnam un act oficial prin care Prosport Focşani să devină partener oficial al Academiei “Gheorghe Hagi”. Din acest moment, Prosport Focsani este îndreptăţit să-şi alăture numele de Academia Gheorghe Hagi”, a declarat Zoltan Iasko.  Pe durata parteneriatul vor fi acţiuni comune ale grupelor de copii, stagii de perfecţionare ale antrenorilor de la Prosport Focşani la sediul AGH, stadii de pregătire individuală ale copiilor de la Prosport la AGH. Prosport Focşani a devenit primul club din zona Moldovei care, în mod oficial, a semnat un parteneriat oficial cu cea mai importantă academie de fotbal din Romania, Academia “Gheorghe Hagi” Constanţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.