Sport

CSM Focşani 2007 a caştigat amicalul cu juniorii

Dan Chiriac
29 sep 2016 578 vizualizări
CSM 2007-LPS Focşani 6-0 (2-0), într-o partidă de verificare desfăşurată pe stadionul “Milcovul 2”

CSM Focşani 2007 a caştigat amicalul desfăşurat miercuri după-amiază pe stadionul “Milcovul 2” din Focşani în compania celor de la LPS Focşani. Cele două formaţii focşănene au susţinut o utilă partidă de pregătire în vederea viitoarelor partide din campionat. Juniorii, pregătiţi de Alin Samoilă, au început bine partida şi au avut cateva situaţii în faţa porţii adverse. O schimbare făcută de antrenorii Burgă şi Toma, în minutul 30, s-a dovedit foarte inspirată. Ionuţ Manu a deschis scorul la un singur minut după ce a intrat pe teren, după ce a profitat de o breşă în defensiva adversă. Tot Manu a stat la originea golului doi, şutul său în transversală fiind urmărit de Lupu, care a majorat scorul la 2-0. După pauză, meciul a curs spre poarta lui Glavana. Alexandru Duca a dus scorul la 3-0, în minutul 51. Tanărul jucător a marcat pentru 4-0 dintr-o lovitură de pedeapsă, cateva minute mai tarziu. Manu 75 şi Lupu au stabilit scorul final, 6-0. Cele două formaţii au avut următoarea alcătuire: CSM Focşani: Lazăr – Ivanciu, Nistor, Negrea, G.Duca – R.Popa (Manu), Al. Duca, Chivu, Cl. Mihai – Pasăre, Lupu. Au mai intrat Grama, Lăbunţ. LPS Focşani: Glavana – Dediu, Doagă, Pîrvu, Moisă - Salaoru, Budeanu, Cristea, Marin, Pădineanu – Tănăsache. Au mai intrat: Banu, Carabă, Bogdan, Mititelu, Mihalache. Zaharia şi Tănase nu au putut juca în această partidă. Cele două echipe s-au întalnit înainte de startul campionatului într-o altă partidă de pregătire, caştigată atunci de juniorii focşăneni. Pentru CSM Focşani 2007 urmează partida din campionatul Superligii Altdorf Tehnik. Sambătă, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul “Milcovul” Sud are loc partida dintre CSM 2007 şi Victoria Pufeşti. Conducerea clubului focşănean a anunţat că intrarea la meci va fi liberă. În schimb, echipa de juniori pregătită de Alin Samoilă va avea etapă de pauză la finalul acestei săptămani. Astfel, LPS Focşani va juca următorul meci din campionat sambătă viitoare, în deplasare cu Suporter Club Oţelul Galaţi. Se vor întalni primele două clasate în seria a doua a campionatului naţional al juniorilor A. Peste două săptămani, focşănenii vor disputa un alt joc în deplasare, cu CSM Dunărea Galaţi. Următoul joc pe teren propriu are loc peste trei săptămani, în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.