Sport

CSM Focşani 2007 a caştigat derby-ul rundei de la Goleşti

Dan Chiriac
25 sep 2016 754 vizualizări
Naţional Goleşti - CSM Focşani 0 -3 (0-0), în Superliga Altdorf Tehnik

La finalul acestei săptămani au avut loc partidele din cadrul etapei a patra a Superligii Altdorf Tehnik. Capul de afiş a fost meciul dintre Naţional Goleşti şi CSM Focşani 2007. Oaspeţii cu punctaj maxim după trei etape au întanit o formaţie ambiţioasă, ce a dovedit în acest început de campionat că este capabilă de surprize. Şi în prima repriză a jocului de duminică. Goleştenii au rezistat în faţa ofensivei echipei pregătite de Vasile Burgă şi Adrian Toma. Repriza a doua a adus însă şi cele trei goluri ale partidei, ce au arătat că echipa focşăneană este favorita sezonului. CSM Focşani 2007 are 12 puncte după patru etape, iar runda viitoare va juca pe teren propriu cu ultima clasată, ASS Victoria Pufeşti. Sambătă de la ora 17.00 s-au disputat două partide în cadrul etapei a patra: Voinţa Slobozia Ciorăşti - ACS Odobeşti 1-5 şi Euromania Dumbrăveni - FCM Adjud 5-4. Gazdele au condus cu 4-1, dar o relaxare a fost suficientă pentru ca oaspeţii să egaleze. Totuşi,  campioana ediţiei precedente a marcat golul victoriei. Duminică au avut loc alte trei partide cu începere de la ora 11.00: Victoria Gugeşti- Unirea Ţifeşti 2-2 (gazdele au formulat o contestaţie la finalul jocului, ce urmează a fi analizată marţi la Comisia de Disciplină, Dinamo Tătăranu - Tractorul Năneşti 2-3 şi Victoria Pufeşti - Voinţa Cîrligele 0-3. Sambătă a debutat şi noua ediţie de campionat în liga a cincea. La startul campionatului s-au aliniat nouă formaţii: Sportul Ciorăşti, Flacăra Urecheşti, Săgeata Bilieşti – echipe care revin după mai mulţi ani în peisajul fotbalului judeţean, Podgoria Coteşti, Unirea Milcovul, AS Suraia, Trotuşul Rugineşti, Gloria Răcoasa şi FC Panciu. Gazdele s-au impus în trei partide, în timp ce jocul de la Ciorăşti s-a încheiat la egalitate, 4-4, după ce oaspeţii au condus cu 4-0. Partidele de duminică din Liga a cincea au fost dominate de formaţiile gazdă. Flacăra Urecheşti a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat impunandu-se la scor în faţa unei echipe de tineri, Săgeata Bilieşti. AS Suraia a reuşit la randul său să înceapă campionatul cu o victorie, după ce a trecut de Trotuşul Rugineşti. Cel mai echilibrat joc al rundei a avut loc la Milcovul, acolo unde formaţia din Răcoasa a cedat greu în faţa echipei locale. (Dan CHIRIAC)

Rezultate liga a cincea:

Sportul Ciorăşti     -     Podgoria Coteşti 4-4
Flacăra Urecheşti     -     Săgeata Bilieşti    7-0
AS Suraia     -     Trotuşul Rugineşti    4-2
AS Unirea Milcovul     -     Gloria Răcoasa    2-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.