Sport

Stanciu a semnat cu Anderlecht

Ziarul de Vrancea
29 aug 2016 766 vizualizări
Noul fotbalist al echipei Anderlecht Bruxelles, Nicolae Stanciu, s-a declarat încantat de noul său angajament şi a menţionat că sufleteşte va rămane alături de FC Steaua.

El a adăugat că va reveni în cantonamentul echipei naţionalei pentru meciul cu Muntenegru. "Ce zi plină! Aş vrea să vă răspund tuturor la mesaje, dar nu am timp. Am semnat cu RSC Anderlecht şi acum mă întorc în cantonamentul naţionalei. Mă bucur enorm pentru pasul important făcut astăzi. FC Steaua Bucureşti va fi mereu cu mine, oriunde aş merge, pentru ca o am în suflet şi nu o pot scoate de acolo", a scris Stanciu pe pagina sa de Facebook. Clubul Anderlecht Bruxelles a anunţat,ieri, transferul mijlocaşului Nicolae Stanciu de la FC Steaua, fotbalistul urmand să poarte la echipa belgiană tricoul cu numărul 73. La Anderlecht evoluează şi Alexandru Chipciu, achiziţionat tot de la Steaua, el semnand în iulie pentru patru sezoane.

Doi croaţi în Liga I

Clubul Poli Timişoara a anunţat, luni, că l-a achiziţionat pe fundaşul croat Leopold Novak, acesta semnand un contract valabil pană la 30 iunie 2017. Fotbalistul născut la 3 decembrie 1990 la Makarska a evoluat ultima dată în prima ligă din Bosnia-Herţegovina, la NK Vitez. De-a lungul carierei a fost legitimat la Hajduk Split, NK Zagreb, St. Truiden, Hrvatski Dragovoljac şi FC Braşov. Tot ieri, FC Dinamo a anunţat că a obţinut serviciile fundaşului central croat Luka Maric, în varstă de 29 de ani. Luka Maric şi-a început cariera în Croaţia la NK Rovinj (2006-2009) şi a mai evoluat pentru cluburile NK Pomorac (2009-2011), NK Istra (2011-2012), HNK Rijeka (2012-2014), WKS Zawisza Bydgoszcz (2014-2015) şi Persepolis FC (2015-2016). Cu HNK Rijeka, Luka Maric a caştigat Cupa Croaţiei în 2014 şi a jucat în nouă meciuri în Liga Europ

A murit pe teren

Un fotbalist în varstă de 30 de ani a murit pe teren, duminică, la un meci contand pentru primul tur al Coppa Italia Promozione, informează Gazzetta dello Sport şi Ansa.  Tragedia a avut loc la partida dintre echipele Cannara şi Fulginium. Fundaşul Riccardo Pizzi s-a prăbuşit pe teren în minutul 17, după ce a trimis mingea la propriul portar. Medicul echipei a încercat să îl resusciteze, iar după zece minute a sosit o ambulanţă la stadion şi s-a încercat în continuare salvarea sportivului. După manevre de resuscitare care au durat jumătate de oră, fotbalistul a decedat pe teren. Ansa notează că la stadionul pe care se disputa partida exista un defibrilator.


Record mondial la ciocan

Atleta poloneză Anita Wlodarczyk a stabilit un nou record mondial la aruncarea ciocanului cu performanţa de 82,98 m,  reuşită într-un concurs disputat duminică la Varşovia.  Wlodarczyk, 31 ani, deţinea şi vechiul record (82,29 m), stabilit pe 15 august la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi care i-a adus medalia de aur.  Poloneza este prima atletă din lume care a aruncat pană acum peste 80 m şi aingura pană în acest moment. Anita i-a dedicat recordul lui Tomasz Majewski, aruncător de greutate care s-a retras din activitate la 34 ani după ce a caştigat titlurile olimpice la Beijing 2008 şi Londra 2012. .


Maradona cu paşaport furat

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona nu a fost lăsat să se îmbarce duminică într-un avion spre Dubai, pe aeroportul din Buenos Aires, deoarece paşaportul său figura în baza autorităţilor ca fiind furat, scrie diariopopular.com.ar.Potrivit sursei citate, Maradona voia să plece la Dubai împreună cu iubita sa, Rocio Oliva. Cei doi s-au prezentat pentru check-in la aeroportul Ezeiza la ora locală 21.15. însă atunci tehnicianului i s-a spus că nu poate călători, deoarece paşaportul său este declarat furat. Diego Maradona şi-a sunat agentul pentru a găsi o explicaţie, iar acesta i-a spus că nu ar trebui să aibă probleme şi că în mod normal trebuie să fie lăsat să părăsească Argentina. Însă nu a fost aşa, astfel că Maradona şi-a luat bagajele şi s-a întors acasă.

..............



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.