Sport

Final de drum pentru naţionala de minifotbal: titlul european pleacă din Romania

Dan Chiriac
29 aug 2016 602 vizualizări
Echipa naţională de minifotbal a României a fost eliminată de la EMF Euro 2016 în faza optimilor de finală, unde a pierdut cu 3-2 în faţa Angliei.

Meciul împotriva britanicilor a fost unul spectaculos, toate cele cinci goluri fiind extrem de frumoase, iar fluierul de final a pornit sărbătoarea în tabăra adversarilor noştri. Englezii sunt primii din istoria minifotbalului care se pot mândri cu eliminarea "tricolorilor" de la Campionatul European, formaţia noastră fiind, până acum, singura de pe continent care a câştigat medaliile de aur. “Este finalul unui drum greu, de-a lungul căruia România s-a întâlnit cu nume grele ale continentului - Franţa, Spania şi, acum, Anglia. Singurul adversar considerat abordabil, Lituania, a pus probleme serioase formaţiilor din Grupa D. Chiar dacă rezultatul obţinut împotriva britanicilor ne elimină prematur de la turneul final, jucătorii şi membrii staffului tehnic merită felicitaţi pentru atitudinea arătată. Federaţia de Minifotbal din România le mulţumeşte tuturor sponsorilor şi partenerilor echipei naţionale a ţării noastre la EMF Euro 2016: Joma Romania, Boromir, Sarida, Infinity Trophy, Timovladian Oradea, Autovip Focşani, Pro Arena Braşov, First Farms Romania şi Agi Construct Buzău”, spun oficialii FMR. Kazakstan este noua campioană europeană la minifotbal, după ce a învins în finală naţionala Croaţiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.