Sport

Memorialul Jelea a avut loc pe stadionul “Milcovul”

Dan Chiriac
28 aug 2016 762 vizualizări
Vineri a avut loc o nouă ediţie a Memorialului “Jelea”. Pe terenul principal din cadrul Complexului Sportiv Milcovul” s-au întanit două echipe de old-boys,

Prietenii lui Florin şi Prietenii lui Gheorghe Jelea. Dacă pană anul trecut evenimentul era organizat în memoria fostului jucător Florin Jelea, începand din acest an va fi comemorat şi tatăl său, Gheorghe Jelea, decedat la începutul acestui an. Vineri, la ora 17.00, la mormantul familiei Jelea, din cimitirul din Campineanca, a avut loc o slujbă de pomenire ţinută de preotul paroh. Apoi, a urmat partida de fotbal de la Focşani, unde s-au întalnit foştii fotbalişti din Vrancea: Ion Paraschiv, Luci Hristea, Dan Iorga, Jani Oltianu, Claudiu Manta, Dănuţ Dumitriu, Sandu Avram Janet, Vasile Burgă, Fane Babalîc, Adrian Toma, Elviş Ilaş, Marian Spînu. Partida s-a încheiat cu victoria echipei albastre, care s-a impus cu 5-3, chiar dacă a fost condusă cu scorul de 3-1. Evenimentul a fost organizat de Jani Oltianu, preşedintele comisiei de fotbal în sală din cadrul AJF Vrancea, primarul comunei Campineanca, Tudorel Ivan şi AJF Vrancea. Florin Jelea a murit în 1991, în urma unui accident rutier. Jucătorul se întorcea la Focşani, unde urma să dispute un meci amical cu Dacia Unirea Brăila. Jelea se anunţa a fi una dintre marile speranţe ale fotbalului vrancean. La 17 ani, acesta s-a aflat în lotul echipei Dinamo Bucureşti, care a caştigat titlul naţional la seniori. Florin Jelea a evoluat pentru Unirea Focşani, Dinamo şi echipa naţională de juniori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.