Sport

(VIDEO+Galerie foto)!!!Handbal- C.S.M. Focşani 2007 şi-a prezentat oficial lotul pentru noul sezon de Liga Naţională

Cătălin VLĂDESCU
26 aug 2016 3543 vizualizări
Joi seara, în Sala Polivalentă din Focşani, a avut loc prezentarea oficială a lotului cu care echipa noastră va începe sezonul 2016-2017 în Liga Naţională: 20 de jucători, plus ceilalţi oameni care fac parte din staff-ul echipei. O întreagă echipă cu care profesorul Viorel Ciubotaru şi preşedintele secţiei de handbal, Marius Partene, speră că vor continua cu succes performanţele şi în noul sezon la Focşani.

 Prezentarea lotului a fost urmată de o partidă de verificare, în compania Politehnicii Iaşi, partidă încheiată cu scorul de 29-25 pentru băieţii noştri.O partidă deloc uşoară, în care nici una dintre combatante nu s-a dat în laturi de la un joc aspru pe alocuri, de multe ori la limita regulamentului.

Din această perspectivă privind lucrurile, cu siguranţă ca şi partida de astăzi vineri, de la ora 11:00, tot cu Politehnica, va fi una interesantă. Meciul de vineri va fi de altfel şi ultimul meci de pregătire înaintea duelului de „cod roşu” din prima etapă de campionat, cu C.S.A. Steaua Bucureşti, miercuri de la ora 16:00, la Focşani, meci televizat în direct pe TVR2.  Şi pentru că am amintit de acest meci, ca o noutate de ultimă oră, conducerea clubului a hotărat ca intrarea la meciul de miercuri să fie liberă. (C. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
JohnDoe, acum 2796 zile, 21 ore, 14 minute, 55 secunde
Daca prin fotbal nu a reusit sa se remarce Focsaniul/Vrancea, poate prin handbal. Intr-un an ,doi,ii vedem campioni nationali ,Doamne ajuta si Forta CSM Focsani!!!!.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.