Sport

Şedinţă pentru începerea Superligii Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
24 aug 2016 571 vizualizări
Echipele de seniori din judeţ se vor întalni la sala de şedinţe de la Casa de Cultură, joi, de la ora 18.00

21 echipe au solicitat pană acum înscrierea în Superliga Altdorf Tehnik pentru sezonul 2016/2017.  Echipele care au depus cereri de înscriere în liga a patra sunt: Euromania Dumbrăveni, Şoimii Mirceşti, ACS Odobeşti, Voinţa Răstoaca, Victoria Gugeşti, Unirea Ţifeşti, Voinţa Cîrligele, ASS Victoria Pufeşti, Tractorul Năneşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, Viitorul Homocea, FCM Adjud, CSM Focşani 2007, FC Panciu, Naţional Goleşti 2012, Selena Jaristea, Dinamo Tătăranu, Sportul Ciorăşti, AS Suraia, Trotuşul Rugineşti şi Gloria Răcoasa.  Şedinţa de lucru are loc miercuri 25 august, la sala de şedinţe de la Casa de Cultură din Focşani. Cele 21 de echipe participante în Superliga Vrancei urmează a fi împărţite în trei serii de cate şapte formaţii. Campionatul se va juca după formatul din sezonul 2015/2016. După derularea celor 14 etape, se califică în Superliga Altdorf Tehnik primele opt formaţii: primele două clasate în fiecare din cele trei serii şi cele mai bune două locuri trei, departajarea urmand  a se face în funcţie de numărul de puncte acumulate sau de golaveraj. Se califică în Superligă doar echipele care au formaţii de juniori la categoriile A1, B1, C. Cele care vor forma echipe de juniori pe teren redus vor avea obligaţia să aibă doua formaţii, atat la juniori D, cat şi la juniori E. Echipele clasate pe locurile 4-7 şi cel mai slab loc trei vor evolua în liga a cincea. În noul sezon echipele vor juca obligatoriu, pe tot parcursul meciului, cu doi jucători sub 21 de ani, născuţi după 1 ianuarie 1995. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.