Sport

Două înfrangeri în primele amicale! Importante sunt meciurile oficiale

Dan Chiriac
30 iul 2016 2126 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CSU Suceava, 24-28 (14-12) şi 28-32 (15-17), în două partide de verificare



Istoria meciurilor de pregătire dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Suceava s-a repetat şi în cele două jocuri disputate la final de săptămană în Sala Polivalentă. Ca aproape în toate jocurile de pregătire din ultimii ani, sucevenii s-au impus în faţă focşănenilor, chiar dacă, de fiecare dată, partidele au fost foarte echilibrate. Numai că, revanşă focşănenilor a venit de fiecare dată în partidele oficiale, lucru mult mai important. Iar victoria obţinută la Braşov, în barajul de rămanere în liga naţională, a contat foarte mult, chiar dacă şi sucevenii au ajuns în liga naţională după retragerea echipelor Energia Tg. Jiu şi Minaur Baia Mare.

Spectatorii prezenţi în tribunele Polivalentei speră acum ca istoria să se repete şi în partidele oficiale din sezonul 2016/2017, iar Focşaniul să caştige partidele oficiale. Primul joc, cel de vineri s-a desfăşurat pe o căldură sufocantă în Sala Polivalentă din Focşani. Sucevenii s-au impus la final cu 28 la 24. Sambătă, sucevenii au început meciul mai bine şi s-au distanţat pe tabela de marcaj la patru goluri, la mijlocul primei reprize. Focşănenii au reuşit să egaleze la 10, apoi la 11, dar pe final de repriză au fost nevoiţi din nou să încerce să recupereze diferenţa luată de suceveni la capătul unor contraatacuri reuşite. Sucevenii au păstrat avantajul şi în repriza secundă, cand au condus la 3-4 goluri. De altfel, la final, diferenţa a fost tot de patru goluri, la fel ca în partida de vineri, 32-28 pentru CSU Suceava. Antrenorul Viorel Ciubotaru a încercat în această partidă mai multe scheme de joc, mai ales că pe teren s-au aflat şi cele patru achiziţii ale focşănenilor din această vară. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.