Sport

Primii olimpici romani

Ziarul de Vrancea
28 iul 2016 494 vizualizări
Spadasinele şi jucătoarele de tenis de masă sunt primii romani care intră în focul întrecerile de la Rio de Janeiro

Spadasinele Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Simona Pop, şi jucătoarele de tenis de masă Daniela Dodean Monteiro şi Elizabeta Samara, sunt primii sportivi romani care vor intra în concurs la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a anunţat, ieri, site-ul oficial al COSR. Cele cinci sportive vor începe concursurile în 6 august, la ora locală 9.00 (15.00 în Romania). Fetele de la spadă vor evolua în calificări la individual şi eventual în semifinale şi finală, iar cele de la tenis de masă în primul tur la simplu. Tot în 6 august vor mai intra în concurs ciclistul Serghei Ţvetcov (proba de şosea, finală), echipa feminină de handbal (meci din grupe), jucătorii de tenis de masă Adrian Crişan şi Ovidiu Ionescu (primul tur la simplu), judoka Monica Ungureanu (calificări la 48 kg, eventual recalificări şi finală), canotorii Cristian Parghie şi George Palamariu (calificări dublu rame), gimnaştii Marian Drăgulescu şi Andrei Vasile Muntean (calificări individual compus), jucătoarele de tenis Monica Niculescu (primul tur şi la simplu), Irina-Camelia Begu, Raluca-Ioana Olaru, Andreea Mitu (primul tur la dublu), tenismenii Horia Tecău şi Florin Mergea (primul tur la dublu). În noaptea de 5 spre 6 august, de la ora 02.00, va avea loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la rio de Janeiro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.