Sport

Maria Ciubotaru, turneu perfect la Mamaia

Dan Chiriac
26 iul 2016 817 vizualizări
Fata antrenorului echipei de handbal CSM Focşani 2007 joacă miercuri finala la turneul ce are loc la baza sportivă “Easy” din staţiunea Mamaia u aceasta a ajuns şi în semifinalele turneului de dublu u miercuri au loc ultimele finale feminine la Trofeul “George Bucuroiu”

Tenismena focşăneană Maria Ciubotaru a reuşit un turneu perfect la Mamaia, unde a ajuns în finala turneului de simplu, la categoria 12 ani. Întrecerile au loc pe baza sportivă “Easy” din nordul staţiunii. Mai mult, fata antrenorului echipei de handbal CSM Focşani 2007, a jucat marţi după-amiază şi semifinalele turneului de dublu, încercand să evolueze şi în a doua finală a turneului din staţiunea Mamaia. În semifinalele turneului de simplu, Maria Ciubotaru a trecut de Luana Florea, o sportivă din Dorohoi, favorita numărul şase a întrecerii de pe malul mării. În finală, Maria Ciubotaru o va întalni pe principala favorită, Ioana Secară. De altfel, Secară este partenera de dublu a sportivei focşănene. Adversarele din semifinalele turneului de dublu au fost Luna Florea şi Cătălina Savin. Miercuri, au loc finalele de simplu şi dublu.

Finale la Trofeul George Bucuroiu

Marţi s-au decis primii învingători la Trofeul “George Bucuroiu” – Municipiul Focşani”, dar şi la campionatele naţionale de tenis rezervate copiilor de 14 ani. Întrecerile au loc la Arenele „George Bucuroiu” din Sud. Zeci de copii din toată ţara s-au întrecut pentru premiile puse în joc. Alexandra Iordache, CSS Slobozia, favorita numărul 1, a ajuns în finala turneului şi pare principala favorită la caştigarea campionatului naţional la categoria sub 14 ani. Adversara sa din finala de miercuri va fi Maria Traşcă, a doua favorită a întrecerii. Tot miercuri are loc şi finala turneului feminin de dublu la categoria sub 14 ani. În întrecerea masculină, gălăţeanul Ştefan Andrei, favoritul principal, a caştigat finala. Sportivul de la Dacia Galaţi l-a învins pe Matei Palcău – Ştiinţa Constanţa, în două seturi. Andrei Ştefan s-a impus şi în turneul de dublu, acolo unde l-a avut partener pe băcăuanul Andrei Gheorghe. Turneul feminin de 10 ani a fost caştigat de Nicole Luana Mancaş. Tot miercuri vor fi stabiliţi învingătorii şi în turneele de mixt, întreceri ce au completat calendarul turneului de la Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.