Sport

Neagu ne dă emoţii

Ziarul de Vrancea
26 iul 2016 419 vizualizări
Cristina a făcut o întindere la coapsă şi se menajează pentru Olimpiadă

Handbalista Cristina Neagu a declarat, ieri pentru News.ro, după revenirea de la turneul din Norvegia că nu a evoluat în cele trei meciuri amicale din cauza unei întideri musculare la coapsă şi nu a dorit să rişte o posibilă neparticipare la Jocurile Olimpice. 
Liderul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a făcut deplasarea în Norvegia, la Ulstein Cup, însă nu a intrat pe teren în niciuna din cele trei partide cu Norvegia, Franţa şi Spania. Ea a declarat, ieri pentru News.ro, că în urmă cu două săptămani a suferit o întindere musculară şi, împreună cu staful tehnic, au decis să nu rişte o accidentare mai gravă dacă ar fi intrat pe teren la meciurile amicale din Norvegia. ”Am simţit o întindere musculară la coapsa piciorului de bătaie acum vreo două săptămani şi am decis, împreună cu staful tehnic, să fac pauză, să mă recuperez complet. Acum sunt un pic mai bine, dar continui recuperarea. Nu ştiu cand voi putea reintra la antrenamente, asta nu depinde doar de mine, dar vreau ca atunci cand intru să fiu bine, să am încredere. Oricum, noi plecăm pe 1 august spre Rio şi vom avea şi acolo încă cateva zile de pregătire, aşa că mai e timp să fiu bine. E mai corect să mă opresc decat să risc o accidentare mai gravă”, a declarat Cristina Neagu.
La turneul amical de la Ulstein, ea a stat pe banca tehnică şi s-a implicat mult alături de fete la time-out-uri. ”Nu a fost uşor pe margine, le-am ajutat pe fete cum am putut şi am ştiut din acea postură. Scopul nostru nu a fost victoria în aceste meciuri, ci să ne verificăm şi să ne consolidăm relaţiile de joc. Anterior a fost foarte multă pregătire fizică şi toate fetele au resimţit asta. Sigur că nu ne încantă să pierdem meciuri, mai ales la diferenţe mari, dar obiectivul nostru este să fim în cea mai bună formă la Jocurile Olimpice, nu în meciurile amicale”. Handbalistele din echipa naţională au revenit în ţară luni seară şi au primit trei zile libere, echipa urmand să se reunescă din nou în cursul zilei de vineri, cand este programată şi conferinţa de presă oficială înaintea plecării spre Rio. ”Pentru mine aceste trei zile libere nu înseamnă prea mult, pentru că mă ocup de recuperarea la o clinică din Bucureşti. Nu prea profit de ele. Mă voi odihni cat pot, asta e, nu pot risca participarea la Jocurile Olimpice”, a mai spus Cristina Neagu. La turneul amical de la Ulstein, Romania a pierdut cu Norvegia (scor 21-32) şi cu Franţa (18-24) şi a remizat cu Spania, caştigătoarea competiţiei (21-21).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.