Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:CFR a scos din penalizare

Ziarul de Vrancea
25 iul 2016 620 vizualizări
Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care cele două goluri s-au marcat într-un interval de două minute.

Au înscris Cristian Lopez ('66), cu un şut din şapte metri şi Guima ('68),  cu o lovitură cu capul de la trei metri. După prima etapă, deşi a obţinut o victorie, CFR Cluj are minus 3 puncte, deoarece a început sezonul cu o penalizare de şase puncte.

Astra, fluierată de unguri

Arbitrul ungur Istvan Vad va conduce la centru partida dintre echipa Astra Giurgiu şi formaţia daneză FC Copenhaga, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. Vad va fi ajutat de asistenţii Istvan Albert şi Peter Berettyan, iar Sandor Szabo va fi rezervă. Observator de arbitri va fi francezul Michel Vautrot, iar germanul Wolf-Gunter Wiesel va fi delegat UEFA. Partida Astra Giurgiu - FC Copenhaga, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

Cine arbitrează Pandurii şi Viitorul?

Partidele echipelor Pandurii Targu Jiu şi FC Viitorul, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, vor fi arbitrate de brigăzi din Ucraina şi, respectiv Elveţia, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA. Meciul dintre formaţia Pandurii Targu Jiu şi echipa israeliană Maccabi Tel-Aviv, care va avea loc joi, de la ora 21.00, la Drobeta Turnu Severin, va fi arbitrat de ucraineanul Serghei Boiko, iar întalnirea dintre formaţia belgiană KAA Gent şi echipa FC Viitorul, care este programată joi, de la ora 21.30, va fi condusă de elveţianul Stephan Klossner.


Bălaşa a marcat pentru Trapani

Fotbalistul echipei italiene de eşalon secund Trapani, Mihai Bălaşa, a înscris un gol în meciul amical pierdut, ieri la Spiazzo, scor 2-4, în faţa formaţiei FeralpiSalo, din Lega Pro. Bălaşa, titular la Trapani, a înscris în minutul 22 şi a părăsit terenul în minutul 55. Celălalt gol al echipei Trapani a fost marcat de Crecco, în minutul 31. Pentru FeralpiSalo au înscris Maracchi ('8), Bracaletti ('48 - penalty), Romero ('71) şi Guerra ('77).

Duel ratat Mourinho – Guardiola

Meciul amical dintre echipele Manchester United şi Manchester City, care ar fi trebuit să se dispute ieri a fost anulat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din China. Antrenorii celor două formaţii, portughezul José Mourinho (Manchester United) şi spaniolul Josep Guardiola (Manchester City), au declarat că gazonul arenei din Beijing arată foarte rău după ploile din ultimele săptămani şi au precizat că jucătorii riscă să se accidenteze. Decizia anulării meciului amical a fost luată de organizatorii chinezi. Aceasta ar fi trebuit să fie prima înfruntare dintre cei doi tehnicieni, după ce au fost instalaţi la cele două formaţii în această vară.

Nu-şi lasă fiul la Olimpiadă

Antrenorul echipei Helsingborg IF, Henrik Larsson, a declarat că nu îl lasă pe fiul său, Jordan, să participe cu echipa de fotbal a Suediei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a anunţat, L'Equipe. "Înţeleg că este o decizie care îi va face rău lui Jordan, dar avem probleme în atac şi avem nevoie de fiul meu. Jordan a înţeles situaţia, deşi este dezamăgit", a declarat fostul internaţional suedez Henrik Larsson. Jordan Larsson, în varstă de 20 de ani, fusese selecţionat în naţionala Suediei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care se vor desfăşura în perioada 5-21 august. După disputarea a 15 etape din campionatul Suediei, Helsingborg IF ocupă locul 12 din 16 formaţii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.