Sport

Avem semifinalişti la dublu

Ziarul de Vrancea
22 iul 2016 1177 vizualizări
Tecău, Mergea şi Monica Niculescu la Washington, Andreea Mitu la Bastaad, continuă lupta pentru medalii

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (135 WTA) a fost eliminată,  de sportiva americană Alison Riske (78 WTA, în turul doi al turneului Premier de la Stanford. Bogdan a pierdut meciul cu scorul de 6-3, 2-6, 4-6, în două ore şi trei minute. Ana a caştigat primul set cu 6-3, după ce a condus cu 5-0 şi a fost în mare parte dominată în seturile următoare. În cel decisiv, ea a avut posibilitatea de a egala, după ce a făcut break la 3-5, însă americanca a reuşit imediat re-break-ul şi s-a impus. Favorita nr. 1 a turneului, americanca Venus Williams, a caştigat cu 6-3, 6-7, 6-2 în faţa polonezei Magda Linette, iar Dominika Cibukova (nr. 2) a trecut cu 7-6, 6-3 de o altă poloneză, Urszula Radwanska. Sferturile de finală ale turneului sunt: Venus Williams (SUA) – Catherine Bellis (SUA), Coco Vandeweghe (SUA) – Alison Riske (SUA); Zheng Shuai (China) – Johanna Konta (Marea Britanie), Misaki Doi (Japonia) – Dominika Cibulkova (Cehia).
La dublu, perechea Monica Niculescu/Yanina Wickmayer (Romania/Belgia) s-a calificat în semifinală, după ce au trecut cu 6-2, 3-6, 10-6 de cuplul american Sanaz Marand/ Jessica Pegula. În semifinale, Niculescu şi Wickmayer va întalni perechea favorită nr. 1 Gabriela Dabrowski/ Yang Zhaoxuang (Canada/China). În finală, învingătoarea acestei partide se va confrunta cu perechea Shuko Aozama / Risa Ozaki, care a trecut de cuplul Nicole Melichar / Xu Shilin (SUA / China) cu 6-4, 5-7, 10-5.
* Tot la Washington, dar în turneul masculin de 1.877.705 $, perechea Florin Mergea/Horia Tecău (nr. 3) a învins în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-4, într-un meci care a durat o oră, perechea Oliver Marach/Fabrice Martin (Austria/Franţa). În semifinale, Florin şi Horia vor întalni cuplul favorit nr. 2, Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canada/Franţa) care a dispus cu 6-2, 6-3 de perechea Robert Lindstedt/Viktor Troicki (Suedia/Serbia).
* Perechea Andreea Mitu/Alicja Rosolska (Romania/Polonia) s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Bastad (Suedia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. Mitu şi Rosolska au învins în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 2-6, 10-8, după o oră şi şapte minute, cuplul Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia), cap de serie numărul 2. În semifinale, Andreea Mitu şi Alicja Rosolska vor întalni perechea cehă Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla, care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-7, de cuplul suedez Susanne Celik/Rebecca Peterson, beneficiar al unui wild-card. Cealaltă semifinală s-a disputat: Lesley Kerkhove / Lidzia Marozava (Olanda / Belarus) – Demi Schuurs / Renata Voracova (Olanda / Cehia) 7-5, 6-2



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.