Sport

Anastasia Vdovenco - Cristina Ene, finala la Vrancea Trophy

Dan Chiriac
1 iul 2016 1290 vizualizări
Partida va avea loc sambătă dimineaţă, cu începere de la ora 10.30.Adrian Voinea a jucat vineri seara în meicul demonstrativ Anastasia Vdovenco, din Republica Moldova - Cristina Ene este finala turneul internaţional de tenis de la arenele George Bucuroiu din Focşani Sud. Partida va avea loc sambătă dimineaţă cu începere de la ora 10.30.

În semifinale, vineri, s-au întalnit Gabriela Talabă cu Anastasia Vdovenco şi Irina Fetecău cu Cristina Ene. Prima semifinală a fost dominată de jucătoarea moldoveancă care s-a impus cu un dublu 6-4. Gabriela Talabă a oferit o replică puternică, dar, pe final de seturi, jucătoarea de peste Prut a fost mai precisă. A doua semifinală s-a încheiat în trei seturi. Irina Fetecău a obţinut victoria în primul set, dar favorita 2, Cristina Ene, a revenit şi s-a impus cu 2-1 la seturi. Finala de dublu, care s-a disputat vineri seara, după închiderea ediţiei, a opus cuplurile Oana Georgeta Simion/Gabriela Talabă şi Daniela Ciobanu/Kassandra Davesne. La premierea de la dublu a fost prezentă Maria Tudor, director general al FR Tenis. Este de remarcat performanţa Gabrielei Talabă. Romanca a reuşit joi să caştige cele trei partide disputate, două la simplu şi una la dublu. Talabă a caştigat partidele din optimi şi sferturi, dar şi semifinala de la dublu. Chiar dacă a pierdut semifinala de vineri dimineaţa, aceasta a avut din nou puterea să evolueze în trei partide într-o zi. După finala de dublu, Talabă a evoluat în meciul demonstrativ alături de Adrian Voinea şi finalista turneului de simplu, Cristina Ene. Organizatorii turneului promit o finală interesată pentru sambătă şi aşteaptă la teren cat mai mulţi spectatori, mai ales că intrarea este liberă. (Dan CHIRIAC)
Rezultate - optimi:
Julia Lara Estable (1) – Gabriela Talabă 6-7 (7), 2-6
Irina Fetecău (5) – Elena Bogdan 6-2, 6-0
Ilona Georgiana Ghionoaie – Daniela Ciobanu 6-3, 6-4
Harmony Tan (3) – Teodora Stângă 1-6, 1-6
Miriam Bianca Bulgaru – Andreea Amalia Roşca 4-6, 6-3, 6-1
Gabriela Nicole Tătăruş - Cristina Ene (2) 4-6, 6-3, 2-6
Tania Andrada Mare – Anastasia Vdovenco 3-6, 4-6
Elena-Teodora Cadar – Gabriela Duca 6-2, 6-1
În sferturi
Gabriela Talabă – Miriam Bianca Bulgaru 6-3, 6-3
Ilona-Georgiana Ghioroaie – Cristina Ene (2) 4-6, 0-6
Irina Fetecău (5) – Elena-Teodora Cadar    6-1, 6-1
Teodora Stîngă – Anastasia Vdovenco (7) 2-6, 2-6
Semifinalele de dublu:
Oana Georgeta Simion, Gabriela Talabă – Elena Teodora Cadar, Britt Guekens 6-2, 6-1
Daniela Ciobanu, Kassandra Davesne – Julieta Lara Estable, Daniela Farfan 6-4, 6-3
Cea mai importantă competiţie sportivă a ultimilor zece ani din Vrancea, ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea şi al Municipiului Focşani”, este oferită de Consiliul Judeţean Vrancea, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Focşani, are ca sponsori firmele Artifex, Pandora, Premium Porc SRL, Deep Serv, Migami, transportator oficial firma Scorpion iar ca parteneri pe Corso Café, Prodcombilc, DJST Vrancea, Comcereal, Dili Beauty Shop, Tricotton Junior, Contliv, Modular Best, Pensiunea Monte Carlo, Hotel Unirea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.