Sport

Cocoşii se vand bine în Spania

Ziarul de Vrancea
29 iun 2016 1296 vizualizări
Samuel Umtiti, fundaş în lotul lui Didier Deschamps la Euro, se va transfera la Barcelona * Real Madrid se bate pentru Kanté

FC Barcelona şi Olympique Lyon au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Samuel Umtiti, un fundaş central de 22 de ani, iar preţul acestei tranzacţii este de 30 de milioane de euro, anunţă cotidianul francez L'Equipe.  Transferul ar putea fi oficializat pană astăzi.  Negocierile au durat trei săptămani, iar cele două cluburi au ajuns la un acord pentru o sumă de transfer care se ridică la 30 de milioane de euro. Umtiti este fundaş central, dar poate juca şi în partea stangă. Are dublă cetăţenie, cameruneză şi franceză, însă a ales să joace pentru naţionala antrenată de Didier Deschamps. În sezonul trecut, Umtiti a jucat în 38 de meciuri şi a marcat un gol. Site-ul transfermarkt.com l-a cotat la 15 milioane de euro. Tot L'Equipe scrie că cei de la Lyon n-au mai aşteptat oficializarea transferului la FC Barcelona şi l-au luat de la Marseille pe Nicolas Nkoulou, jucător venit liber de contract.

* Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, insistă pentru aducerea internaţionalul francez N’Golo Kanté (25 de ani), de la campioana Angliei, Leicester City, anunţă cotidianul spaniol Marca, ieri, pe prima pagină. Tehnicianul francez vrea astfel să aibă mai multe variante pe postul de mijlocaşul la închidere, post pe care în prezent poate conta doar pe brazilianul Casemiro, . Monitorizat de Real Madrid încă de la începutul acestui an, N’Golo Kanté are o clauză de reziliere a contractului cu formaţia Leicester City de 25 de milioane de euro, stabilită în urmă cu un an, cand a fost transferat de la Caen, în schimbul sumei de 9 milioane de euro. În sezonul de debut în Premier League, Kanté a caştigat titlul de campion alături de Leicester City. La nivel internaţional, N’Golo Kanté are nouă selecţii la echipa naţională a Franţei, iar în prezent se află la Euro 2016, acolo unde a fost prezent pe teren în trei dintre cele patru meciuri jucate de naţionala sa..

* Axel Witsel are şanse mari de a ajunge în Serie A în această perioadă de mercato. Presa italiană notează că oficialii clubului Napoli se vor întalni cu agentul jucătorului pentru a pune la punct detaliile transferului. Potrivit celor de la Tuttosport, echipa la care evoluează Chiricheş va trebui să plătească 20 de milioane de euro. De jucătorul lui Mircea Lucescu s-au mai interesat şi Roma şi AC Milan. Witsel a venit la Zenit de la Benfica. A semnat cu ruşii în 2012, perioadă în care a jucat 156 de meciuri şi a marcat 21 de goluri. A caştigat toate trofeele interne alături de gruparea din Sankt-Petersburg.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.