Sport

Vreme de beţie la Roland Garros

Ziarul de Vrancea
29 mai 2016 920 vizualizări
Toate partidele de ieri au fost amanate din cauza ploii * astăzi, de la ora 12:00, Simona Halep reia întalnirea cu Samantha Stosur, începută duminică

Organizatorii turneului de Grand de la Roland Garros au anunţat că toate meciurile programate pentru ieri la Paris au fost amanate din cauza ploii. Meciul Simonei Halep este programat să înceapă astăzi, de la ora 12:00. Este pentru prima dată din anul 2000 cand nu se va disputa nicio partidă pe arenele pariziene din cauza condiţiilor meteo. Zece meciuri din optimile de finală ale întrecerilor de simplu masculin şi feminin au mai rămas de disputat, în condiţiile în care într-o zi de luni se puteau juca meciuri în sferturile de finală.
Simona Halep, favorita cu numărul 6 la caştigarea turneului de la Roland Garros, va juca astăzi de la ora 12.00 (ora Romaniei), pe terenul I, al treilea ca mărime după “Philippe Chatrier” şi “Suzanne Lenglen”. Romanca va continua meciul cu australianca Samantha Stosur (locul 24 în clasamentul mondial), de la scorul de 5-3 pentru reprezentanta noastră.
Pe terenurile principale de la Paris vor evolua, astăzi principalii favoriţi la masculin, Novak Djokovic şi Andy Murray, precum şi poziţiile 1 şi 2 mondial în ierarhia feminină, Serena Wiliiams. Djokovic va juca împotriva spaniolului Roberto Bautista, pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 12.00. Murray îl va întalni pe francezul Richard Gasquet pe arena Philippe-Chatrier, nu mai devreme de ora 15.00. În turneul masculin se mai joacă partidele Marcel Granollers (Spania) – Dominic Thiem (Austria), David Ferrer (Spania), David Goffin (Belgia) – Ernests Gulbis (Letonia) şi Albert Ramos (Spania) – Stanislas Wawrinka (Elveţia). La fete, se mai dispută o partidă întreruptă, cea dintre poloneza Agnieszka Radwanska şi bulgăroaica Ţvetana Pironkova (Bulgaria), scor 6-2, 3-0. Învingătoarea o va întalni în sferturi pe Halep sau Stosur. Alte meciuri programate sunt: Carla Suarez (Spania) – Iulia Putinţeva (Kazahstan), Serena Williams (SUA) – Elina Svitolina (Ucraina), Venus Williams (SUA) – Timea Bacsinszky (Elveţia), Kiki Bertens (Belgia) – Madison Keys (SUA). BBC notează că prognoza meteo nu este optimistă nici pentru marţi la Paris, cu reprize dese de ploaie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.