Sport

Retur reuşit, 32 de puncte la final de campionat

Dan Chiriac
26 mai 2016 744 vizualizări
Ştiinţa Miroslava - FC Panciu 3-0 (0-0), în liga a treia de fotbal u păncenii vor încheia campionatul pe locul nouă

Echipa de fotbal FC Panciu a disputat miercuri ultimul meci din acest campionat. Vrâncenii au jucat în depalsare cu Ştiinţa Miroslava. Partida jucată în localitatea situată pe şsoeaua de centură din Iaşi, a fost ultima din acest sezon pentru FC Panciu. În ultima rundă, păncenii vor sta, în condiţiile în care adversara sa, Cetate Tg. Neamţ s-a retras din campionat. În aceste condiţii FC Panciu va câştiga partida la masa verde şi va încheia sezonul cu 32 de puncte. Pentru formaţia pregătitiă de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran a fost un retur reuşit, cu 22 de puncte acumulate, urmare a celor şapte victorii, dintre care două în deplasare şi un rezultat de egalitate. Vrâncenii au pierdut doar partidele jucate cu primele patru clasate, Sepsi Sf. Gheorghe, Olimpia Rm.Sărat, Petrotub Roman şi Ştiinţa Miroslava. După un început mai greu de campionat, cu doar zece puncte acumulate în tur, păncenii au reuşit un retur foarte bun, care a urcat echipa vrânceană până la mijlocul clasamentului.

Învinşi în ultimele 22 de minute

Partida de la Miroslava a fost decisă abia în ultimele 22 de minute. Păncenii au avut la dispoziţie un lot numeric foarte redus, cei doi antrenori neavând foarte multe opţiuni pentru a forma primul 11. Crenganis, jucătorul gazdelor, a trimis prima dată balonul în plasa porţii lui Irimia, în minutul 21, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid. Pasăre a avut ocazia să deschidă scorul în finalul primei reprize, dar a şutat peste poartă din interiorul careului. Meciul a fost echilibrat până în minutul 68, când Crenganis a deschis scorul cu un şut la colţul lung. Gazdele s-au distanţat la 2-0 după ce tot Crenganis a transformat un penalty. Vârful gazdelor a stabilit scorul final după ce a dejucat pasul la ofsaid al defensivei vrâncene şi a trimis în plasă. Gazdele au jucat cu: Bîrlădeanu, Odagieru, Strungariu, Săritanu, Panţîru, Izmana, Buhuşi, Ghiarasim, Sasu, Crenganis şi Talpan. Rezerve: Anton, Roşca, Ciopraga, Iordache, Amarinei, Loghin şi Simon. Cei doi antrenori ai păncenilor au jucat cu următoarea formaţie: Irimia -Menghia, Blănaru, Alupei, Bucur– Duca, Negoescu, Voinea, Sava– Hany, Pasăre. (Dan CHIRIAC)

Rezumatul partidei de la Miroslava poate fi văzut la https://www.youtube.com/watch?vâd3aTdwSKix0&featureâyoutu.be


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.