Sport

Încep fazele de zonă la juniori

Dan Chiriac
25 mai 2016 840 vizualizări
LPS Focşani, CSM Focşani şi Prosport Focşani vor disputa în zilele următoare partide pentru calificarea în fazele superioare ale campionatelor naţionale u Stadionul Milcovul găzduieşte întrecerile de la juniori B1 şi C

Campioanele judeţene la fotbal din Vrancea vor disputa în zilele următoare partidele de la fazele de zonă. La juniori B1, LPS Focşani, echipă pregătitiă de Daniel Bănică, va juca vineri, sâmbătă şi duminică, pe teren propriu, meciurile de calificare. La turneul organizat pe stadionul “Milcovul” din Focşani vor lua parte formaţiile Performer Constanţa, LPS Galaţi, LPS Buzău şi LPS Focşani. Vineri, de la ora 16.00, au loc partidele: Performer  Constanţa – LPS Buzău, ora 18.00 LPS Galaţi – LPS Focşani, sâmbătă ora 16.00: Performer Constanţa – LPS Focşani, ora 18.00: LPS Galaţi – LPS Buzău, duminică ora 16.00 LPS Galaţi – Performer Constanţa, ora 18.00 LPS Focşani – LPS Buzău. Focşănenii au ca obiectiv calificarea la turneul final. Juniorii D au la rândul lor turneul de zonă la finalul acestei săptămâni. Joi, de la ora 16.00, CSM Focşani joacă cu Delta Tulcea, pe stadionul “municipal” din Rîmnicu Sărat. Al doilea joc al focşănenilor are loc sâmbătă, de la ora 16.00, cu Kinder Brăila, tot în oraşul buzoian.

Prosport joacă la turneul final de la Cluj

Echipa de juniori E de la Prosport Focşani s-a calificat la turneul final al campionatului naţional, după ce a câştigat turneul de zonă de la Buzău. Echipa focşăneană a învins cu 4-1 pe Kinders Brăila şi cu 3-1 pe Delta Tulcea, ajungând astfel în finala turneului. Adversară a fost formaţia gazdă, Viitorul Buzău. Prosport s-a impus cu 2-1 şi a obţinut calificarea la turneul semifinal de la Cluj ce are loc în perioada 2-5 iunie.  Eduard Pană a fost ales cel mai tehnic jucător al turneului. Alexandru Vetrescu a fost golgeter, cu opt reuşite. Fundaşul Alex Abeaboeru a primit trofeul de cel mai bun apărător. Lotul de jucători al focşănenilor îi cuprinde pe: Iulian Livadaru, Rareş Bucur, Alexandro Bucur, Alex Abeaboeru, Gorgan David, Ianis Dascalu, Andrei Hărăbor, Eduard Pană, George Ardeleanu, Alexandru Vetrescu, Eduard Răileanu, Mihnea Constandache, Ionuţ Postolache, Alesio Croitoru, Ilie Răzvan, Dragoş Popa, Iustin Manta şi Robert Istrate.

Zonă la Focşani la juniori C

Campioana judeţului Vrancea la juniori C, CSM Focşani, va organiza săptămâna viitoare turneul de zonă al campioantului naţional. Întrecerea va vea loc pe stadionul “Milcovul” din Focşani în perioada 2-5 iunie. Echipa pregăitiă de Octavian Bucătaru este în cărţi pentru a merge la turneul semifinal. O singură campioană judeţeană nu a fost decisă încă. La juniori A, Euromania Dumbrăveni şi Unirea Focşani se luptă pentru primul loc, prima echipă având un avans de trei puncte. În meciul tur, Euromania Dumbrăveni a învins cu 4-0, astfel încât pentru a câştiga campionatul, focşănenii trebuie să se impună la o diferenţa mai mare de goluri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.