Sport

Rednic pleacă de la Dinamo

Ziarul de Vrancea
5 mai 2016 710 vizualizări
Salariul mic şi neînţelegerile cu Ionuţ Negoiţă au blocat orice cale de negociere

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a anunţat, ieri, că va părăsi gruparea bucureşteană la vară, cand îi expiră înţelegerea, din cauza unor divergenţe contractuale pe care le-a avut cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă. Jurnaliştii ProSport au aflat, ieri,  că acţionarul majoritar al echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a dezvăluit că Mircea Rednic a cerut dublarea salariului actual pentru a continua să antreneze echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Negoiţă a anunţat că va negocia cu Rednic abia după finalul sezonului. Fanii echipei Dinamo Bucureşti i-au cerut lui Ionuţ Negoiţă, prin intermediul unei scrisori deschise, postată pe site-ul suporterilor, să urgenteze prelungirea înţelegerii cu antrenorul Mircea Rednic, pe care îl consideră principalul responsabil pentru parcursul bun în acest sezon de Liga 1. Mircea Rednic caştigă în acest moment 90 000 de euro pe sezon, doar din salariu. Negoiţă a pus o serie de condiţii importante: promovarea unor tineri fotbalişti din propria academie a clubului şi caştigarea Cupei Romaniei.  Joi, antrenorul Mircea Rednic a anunţat într-o conferinţă de presă că va pleca de la Dinamo la finalul sezonului.
"Ce să vă mai spun de salariul meu, că oricum au apărut peste tot toate detaliile. Sunt dezamăgit, vorbesc de ce s-a întamplat în ultima vreme la echipă. Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea tarziu. M-a făcut să decid să nu mai continui din vară la Dinamo. Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Ei spun că eu nu am promovat tineri, dar pe cine să mai promovez, pe fraţii lor? Nimic nu mă face să mă răzgandesc. Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine, ci are încredere în toţi specialiştii lui de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să se consulte cu ei de acum încolo. Nu i-am anunţat încă pe băieţi, dar trebuie să fie profesionişti, au contracte şi prime pentru următoarele meciuri.", a declarat Mircea Rednic. Mircea Rednic pleacă de la Dinamo fără să fi pierdut niciunul dintre cele 6 derby-uri împotriva Stelei, două în sezonul regulat, două în play-off şi două în Cupa Romaniei. "Contractul meu expiră pe 31 mai. Eu am venit la Dinamo de dragul clubului şi pentru suporteri. Am renunţat la două operaţii ca să răman alături de echipă. Ofertă am, am mai avut, am de afară, eu am venit aproape gratis la Dinamo. Salariul pe care mi l-au propus e cel mai mic de cand sunt eu antrenor. Nici nu m-am uitat pe contract, erau foarte multe clauze. Puteam să fiu dat afară oricand.", a spus antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic. În varstă de 54 de ani, Mircea Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în două randuri, în sezoanele 2006-2007 şi 2008-2009. Cu Rednic antrenor, Dinamo a cucerit titlul de campioană a Romaniei în 2007. „Antrenorul Mircea Rednic are contract cu Dinamo pană la finalul sezonului acesta. Mai sunt două meciuri importante de jucat, pe care sunt convins că stafful tehnic le va aborda cu profesionalism, iar restul discuţiilor le vom avea după aceste partide”, a declarat acţionarul majoritar al clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.