Sport

Păncenii, în căutarea celei de-a şaptea victorii în retur

Dan Chiriac
5 mai 2016 898 vizualizări
Aerostar Bacău - FC Panciu, vineri, ora 18.00, în liga a treia de fotbal

Echipa de fotbal FC Panciu va disputa vineri un nou meci din liga a treia. Partida cu Aerostar Bacău se anunţă foarte interesantă, cele două formaţii fiind partenere tradiţionale atât în partide oficiale cât şi în cele din amicale. În turul campionatului, partida s-a încheiat nedecis, 0-0, la capătul unui meci cu faze la ambele porţi. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în două partide de pregătire la începutul acestui an, băcăuanii câştigând de fiecare dată cu 1-0. “Prietenia” fotbalistică dintre cele două echipe a dispărut de fiecare dată în timpul jocurilor disputate, ambiţiile între jucătorii fiind foarte mari. Este notat însă că toate partidele s-au disputat în limita fair-play-ului, fără incidente nedorite. Cu un succes în partida de vineri, de la Bacău, elevii antrenorilor Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran ar putea urca pe poziţia a opta, ocupată în prezent de echipa din Paşcani. FC Panciu îşi doreşte să facă un meci bun vineri şi să obţină un rezultat pe măsură. Jucătorii trebuie să confirme forma bună din acest retur, când echipa vrânceană a acumulat 19 puncte, după cele şase victorii şi un egal. FC Panciu nu a pierdut decât două jocuri, în faţa echipelor de pe podium, CSM Rîmnicu Sărat şi Petrotub Roman. În acest moment, FC Panciu are 29 de puncte şi se află pe poziţia a noua. Cei doi antrenori ar putea începe partida cu următoarea formaţie: Irimia – Menghia, Parlac, Alupei, Mitală – Duca, Voinea, Negoescu, Sava – Hany, Pasăre. Partida de vineri va începe la ora 18.00. Etapa viitoare, la Panciu, va veni liderul clasamentului, Sepsi Sf. Gheorghe.  (Dan CHIRIAC)

La finalul acestei săptămâni, în seria întâi a ligii a treia vor avea loc partidele:
Vineri ora 18.00:
Aerostar Bacău  - FC Panciu
Sîmbătă ora 18.00
Ştiinţa Miroslava – Petrotub Roman
Inter Dorohoi – CSM Paşcani
Sepsi Sf.Gheorghe – CSM Olimpia Rm. Sărat
Atletico Vaslui – FC Zagon 3-0
Bucovina Rădăuţi - Metalosport Galaţi 0-3
Cetate Tg. Neamţ – Sporting Lieşti 0-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.