Sport

Echipa de handbal, un nou examen în faţa campioanei României

Dan Chiriac
5 mai 2016 1412 vizualizări
-CSM Focşani - Minaur Baia Mare, vineri, ora 18.30, în play-out-ul ligii naţionale

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 joacă vineri seara un nou meci important în tentativa de a evita retrogradarea din liga întâi. Adversara focşănenilor va fi campioana României, Minaur Baia Mare. Din cauza problemelor financiare ivite după ce DNA l-a arestat pe primarul Cătălin Cherecheş, băimărenii au ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării. În partida din sezonul regulat, focşănenii au obţinut pe teren propriu un succes la cinci goluri. Focşănenii îşi doresc să repete acest rezultat şi vineri, dar pentru acest lucru e nevoie de o evoluţie foarte bună şi de aportul publicului. Spectatorii au fost de fiecare dată alături de echipa favorită şi au umplut tribunele Polivalentei.  Partida de azi va începe la ora 18.30 şi va avea loc în Sala Sporturilor. Clasamentul play-out-ului ar arată astfel: Tg. Jiu 31p, Minaur 29p, Ploieşti 24p, Vaslui 23p, Focşani 22p, Galaţi 1p. Focşănenii au nevoie de cel puţin nouă puncte în ultimele cinci etape rămase de disputat pentru a spera la evitarea locului 13 ce duce direct în liga a doua. Focşănenii trebuie să câştige toate partidele de pe teren propriu cu Minaur, CSM Danubius Galaţi şi CSM Ploieşti.
CSM Focşani 2007 va folosi vineri seara următorul lot: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Eros, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Partida de vineri este urmată de un alt joc important, deplasarea de miercurea viitoare de la Vaslui. Acolo, focşănenii vor încerca să obţină cel puţin un punct. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.