Sport

FC Panciu a pierdut amicalul cu Aerostar Bacău

Dan Chiriac
12 feb 2016 558 vizualizări
Băcăuanii s-au impus cu 1-0 în partida ce a avut loc în comuna „Nicolae Bălcescu” u păncenii mai au patru partide de pregătire pană la finalul perioadei de pregătire

Echipa de fotbal FC Panciu a jucat vineri o partidă de pregătire în deplasare cu Aerostar Bacău. Partida a avut loc pe stadionul din comuna băcăuană Nicolae Bălcescu. Întalnirea a fost caştigată pe echipa gazdă, după un gol marcat în prima repriză. Scorul este identic cu cel înregistrat în amicalul jucat în urmă cu cateva săptămani la Panciu. FC Panciu a început jocul cu următoarea formaţie: Irimia – Ciornei, Beşa, Bucur, Sava  - Duca, Dima, Negoescu, Ababei – Hanny, Pasăre. De la partida de la Bacău au lipsit motivat Voinea, Parlac şi Alupei. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat pe teren Cărăuşu, Blănaru, Mitală şi Manea. Conducătorii echipei vrancene s-au declarat mulţumiţi de evoluţia jucătorilor în acest joc, considerand partida ca fiind un util test de pregătire în vederea returului de campionat. Achiziţiile echipei vrâncene în acest an sunt egipteanul Hanny, venit de la Bîrlad, Blănaru – Sporting Lieşti şi Sava – CSS Tecuci. Beşa s-a întors la echipă după ce a făcut pregătirea cu Înfrăţirea Hărman. Pană la începutul campionatului, vrancenii vor susţine şi alte partide de pregătire, printre adversari urmând să se afle echipe din judeţele învecinate. Astfel păncenii vor juca cu CSS Tecuci  -17 februarie, Petrolul Berca – 20 februarie, Metalul Buzău – 20 februarie şi Gloria Buzău – 24 februarie. 

Returul începe pe 5 martie

Păncenii au primul meci oficial, la începutul luni martie, în deplasare cu Sporting Lieşti. Păncenii vor avea în returul campionatului mai puţine partide de disputat. Astfel, două adversare din seria întai au anunţat că vor închide porţile în această iarnă. Prima formaţie ce şi-a anunţat jucătorii că nu vor mai evolua în retur a fost Inter Dorohoi. Totul vine ca urmare a unor neînţelegeri între conducerea clubului şi municipalitatea din Dorohoi, care nu a sprijinit noua echipă de fotbal din localitate. Problemele financiare au dat peste cap şi planurile celor de la Bucovina Rădăuţi. Jucătorii sunt neplătiţi de trei luni, iar antrenorul formaţiei şi-a anunţat jucătorii că nu sunt resurse pentru a continua acitivitatea. În aceste condiţii, păncenii vor scăpa de o deplasare foarte lungă, la Dorohoi şi vor rata partida de acasă cu Bucovina Rădăuţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.