Sport

CSM Focşani, locul nouă la Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
12 feb 2016 590 vizualizări
Grupa 2006 de la CSM Focşani a pierdut în optimi în faţa Viitorului Buzău

Grupa 2006 de la CSM Focşani a obţinut patru victorii şi două rezultate de egalitate la "Braşov Indoor Cup 2016", cel mai important turneu de copii din România, aflat la a VII-a ediţie. Cu toate acestea, focşănenii s-au clasat doar pe locul nouă, după ce au pierdut în partida din optimile de finală. Echipa pregătită de Mircea Lazăr şi Ionel Cristian a cedat după executarea loviturilor de departajare în faţa celor de la Viitorul Buzău, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. În grupe, CSM Focşani a învins cu 3-0 pe Junior Galaţi şi cu 5-0 pe Steagul Roşu Braşov şi a terminat la egaliatate, 1-1, cu New Star Bucureşti. Formaţia antrenată de profesorul Mircea Lazăr, campioană naţională la grupa 2006 în 2014 şi vicecampioană în 2015, a obţinut în turneul pentru locurile 9-16 numai victorii.  La grupa 2005, Voinţa Odobeşti a terminat pe locul 21 turneul desfăşurat la Braşov. Odobeştenii au câştigat un meci în întrecerea de sub Tîmpa. La Braşov Indoor Cup, grupa 2008 de la Prosport, pregătită de Răzvan Duţu, a câştigat cele trei partide jucate în grupă. Apoi, în optimi, focşănenii au cedat cu 1-0 în faţa celor de la Inter Vaslui, ajungând astfel în turneul 13-16. Grupa 2007 de la CSM Focşani a reuşit să urce pe podium la turneul Enjoy Cup desfăşurat tot la Braşov. Elevii pregătiţi de Alin Samoilă au câştigat finala mică disputată în compania celor de la Colţea Braşov – galben. Focşănenii s-au impus după loviturile de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0. CSM Focşani 2007 a ajuns în sferturile de finală după ce au obţinut trei victorii în grupă cu Juvenes Tg. Mureş, FK Miercurea Ciuc şi Junior Bucureşti. Focşănenii au pierdut doar meciul de deschidere, 0-1, cu Colţea Braşov - alb. În sferturi, CSM Focşani a trecut după loviturile de departajare de Atletico Madrid Timişoara. În semifinale, focşănenii au cedat cu 5-0 în faţa celor de la Luceafărul Cluj. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.