Sport

Hagi taie piroane

Ziarul de Vrancea
12 feb 2016 709 vizualizări
Transferul lui Ianis la Fiorentina nu a fost înregistrat în Serie A

ProSport anunţă că Ianis Hagi (17 ani) nu este jucătorul Fiorentinei, conform datelor oficiale de pe site-ul Ligii profesioniste din Italia. În ultimele două perioade de transferuri, Fiorentina a realizat 27 de mutări, dar Ianis Hagi nu se află printre numele de pe listă. Chiar dacă Gheorghe Hagi susţine că fiul său este jucătorul italienilor, nici site-ul oficial al Viitorului, nici cel al formaţiei din Florenţa nu au oficializat transferul său. În vara lui 2015, conform informaţiilor apărute în presa din Romania şi Italia, antrenorul-patron de la Academia Hagi şi-a vandut propriul fiu, Fiorentina plătind în schimbul serviciilor sale un milion de euro. Ianis s-a întors la Viitorul sub formă de împrumut, dar tatăl său susţine că, în vara lui 2016, Fiorentina îl va rechema. "Am ales să-l transfer la Fiorentina pentru că ei au spus că antrenează mintea. Cred că asta e cel mai important la un jucător, să-i fie mintea antrenată, pentru că piciorul primeşte comanda de la cap. Totdeauna va caştiga cel care gandeşte mai mult, mintea e cea mai importantă. Sunt multe lucruri la care el m-a depăşit pe mine la varsta pe care o are. Sunt foarte multe. Căpitan la echipa naţională, eu n-am fost niciodată pană la varsta lui, debut în Divizia A, căpitan în Divizia A", declara Hagi la Digi Sport.
Conform datelor oficiale de pe site-ul Ligii italiene, instituţia unde se înregistrează transferurile de jucători, numele lui Ianis Hagi nu apare pe lista mutărilor efectuate de Fiorentina. Davide Astori, Nikola Kalinic, Andres Schetino, Jaime Báez, Mauro Zárate, Gilberto, Jakub Blaszczykowski, Mario Suarez, Elio Donati, Alessandro Zavan, Alberto Marini şi Joan Fernandez Verdu sunt cateva dintre transferurile realizate de formaţia toscană. Vlad Chiricheş de la Tottenham la Napoli, Gabriel Flueraş de la Almeria la AS Roma şi Casian Rus de la LPS Banatul la Lazio Roma sunt singurii jucători romani care s-au transferat în campionatul Italiei în ultimul an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.