Sport

Simona Halep trage la lovitura anului

Ziarul de Vrancea
1 dec 2015 923 vizualizări
Radwanska are, însă, două şanse în sondajul înregistrat pe site-ul WTA

Simona Halep va concura pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a caştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto, într-un sondaj care se va încheia în 7 decembrie, pe site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis. Simona Halep a fost nominalizată de două ori în această anchetă. Un punct caştigat de romancă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani, devenind lovitura lunii februarie. De asemenea, un punct din meciul pe care Simona Halep l-a caştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat de cei care au votat pe site-ul WTA drept "lovitura lunii august" (tot cu 47 la sută). Aceste două reuşite au intrat în competiţia pentru lovitura anului, alături de alte puncte spectaculoase caştigate de Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber, şi Ana Ivanovic. Reuşitele au fost incluse în două grupe, astfel:
Grupa A: Maria Şarapova (ianuarie), Simona Halep (februarie), Agnieszka Radwanska (martie), Angelique Kerber (aprilie), Agnieszka Radwanska (mai); Grupa B: Ana Ivanovic (iunie), Simona Halep (august), Agnieszka Radwanska (septembrie), Agnieszka Radwanska (octombrie).
Apoi suporterii au ales cate două lovituri din fiecare grupă, procesul de votare fiind deschis între 23 şi 29 noiembrie. Cele patru lovituri au fost incluse într-o grupă finală, din care se va alege, între 30 noiembrie şi 6 decembrie, reuşita anului. Rezultatul va fi publicate la 7 decembrie, pe site-ul WTA. Cele patru lovituri alese au fost cele aparţinand lui Agnieszka Radwanska (martie şi octombrie), Angelique Kerber (aprilie), Simiona Halep (august).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.