Sport

Lupta pentru primele locuri în Liga Altdorf Tehnik rămâne deschisă

Dan Chiriac
1 dec 2015 590 vizualizări
Partidele din cadrul etapei a 12-a a primelor două serii din Liga Altdorf Tehnik menţin suspansul în privinţa echipelor ce vor merge în Superligă. Şoimii Mirceşti au obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru calificare în seria întâi, învingând pe teren propriu, scor 2-1, pe Voinţa Odobeşti.

Voinţa Cîrligele a făcut un pas greşit în deplasare, chiar dacă a condus cu 3-1. În seria a doua, echipele din fruntea clasamentului au obţinut victorii aşteptate. Clasamentul celor trei serii este următorul: Seria 1: Voinţa Odobeşti 24 p, Şoimii Mirceşti 20p, Voinţa Răstoaca 17 p, Voinţa Cîrligele 17p, Podgoria Coteşti 12p, Viitorul Bilieşti 10 p şi Victoria Vînători 1p. Seria 2: Dumbrăveni 27p, Slobozia Ciorăşti 24p, Gugeşti 24 p, Tătăranu 12p, Năneşti 10p, Milcovul 7p, Suraia 0p. Seria a 3-a: Ţifeşti 24p, Adjud 22p, Pufeşti 19p, Rugineşti 18p, Homocea 6p, Răcoasa 0p. Seria a treia şi-a încheiat meciurile, Unirea Ţifeşti şi Unirea Pufeşti calificându-se în Superligă, în condiţiile în care echipa din Adjud nu a avut echipă de juniori în acest campionat. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei:
Seria 1:
Şoimii Mirceşti - Voinţa Odobeşti 2-1
Viitorul Bilieşti - Podgoria Coteşti  0-1
Victoria Vînători – Voinţa Cîrligele 3-3
Seria a 2-a:
Victoria Gugeşti – Tractorul Năneşti 6-0
Dinamo Tătăranu – Voinţa Sl. Ciorăşti nu s-a jucat, gazdele neasigurând asistenţa medicală. Cazul va fi judecat miercuri de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea
AS Suraia - Euromania Dumbrăveni 0-13


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.