Sport

Repetiţie pentru Rio

Ziarul de Vrancea
26 nov 2015 858 vizualizări
Crema tenisului feminin va participa la turneul din iulie de la Montreal, ultima verificare înainte de Jocurile Olimpice

Primele cinci jucătoare clasate în ierarhia WTA, Serena Williams, Simona Halep, Garbiñe Muguruza, Maria Şarapova şi Agnieszka Radwanska, au confirmat participarea la Rogers Cup de la Montreal, turneu care va avea datele schimbate în 2016, pentru a nu se suprapune cu competiţia din cadrul JO de la Rio. Programat de obicei în luna august, Rogers Cup va avea loc între 22 iulie şi 31 iulie 2016, la Montreal. Ediţia din 2015 s-a desfăşurat la Toronto, iar Simona Halep a jucat finala, pierdută în faţa elveţiencei Belinda Bencic. De Black Friday, fanii pot achiziţiona bilete la competiţia feminină Rogers Cup cu o reducere de 35 la sută, în perioada 27-30 noiembrie. Halep va începe anul 2016 cu participarea la turneul de la Brisbane, apoi va evolua la Sydney, înainte de a lua startul la Australian Open. Turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro va avea loc între 6 şi 14 august 2016, pe suprafaţă rapidă.
* Jucătoarea romană de tenis Patricia Ţig a fost învinsă de croata Jana Fett, cu 6-4, 1-6, 2-6, ieri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Toyota (Japonia), dotat cu premii totale de 75.000 de dolari. Patricia, a doua favorită a turneului, a cedat după o oră şi 53 de minute, în faţa unei jucătoare de 19 ani, care ocupă locul 215 în ierarhia mondială.  La dublu, ţig şi japoneza Misa Eguchi au fost învinse în primul tur de perechea Akiko Omae / Peangtarn Plipuech (Japonia / Thailanda), cu 6-7, 2-6.
* Tenismanul roman Petru Luncanu a fost învins, miercuri seara, de ucraineanul Ilia Marcenko, al doilea favorit, cu 3-6, 1-6 în optimile de finală ale turneului challenger de la Andria (Italia). Luncanu (26 ani), aflat pe locul 442 în lume, a cedat după exact o oră de joc în faţa unui jucător mult mai bine cotat (28 ani, 94 ATP).




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.