Sport

Deplasare grea pe malul Dunării

Dan Chiriac
9 oct 2015 559 vizualizări
Metalosport Galaţi - FC Panciu, sâmbătă, de la orele 15.00, în etapa a şaptea a ligii a treia

FC Panciu joacă sâmbătă un meci important în liga a treia. Echipa pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran merge la Galaţi cu gândul la o nouă victorie în campionat. Partida de sâmbătă va începe la orele 15.00 şi va avea loc pe stadionul Dunărea. Păncenii vin după primul succes în campionat, 2-1, runda trecută, cu CSM Paşcani, şi îşi doresc un nou meci bun. Nu vor putea conta pe serviciile lui Parlac, eliminat în partida cu CSM Paşcani. Acesta va fi suspendat în partida de pe malul Dunării. De asemenea, folosirea lui Pasăre este incertă. Jucătorul vrâncean s-a accidentat în finalul partidei din runda precedentă. În aceste condiţii, este foarte probabilă titularizarea lui Valentin Ion, cel care a adus prima victorie pentru pănceni în campionat, dar şi retragerea în linia defensivă a lui Cătălin Voinea, pentru a suplini absenţa lui Parlac. Primul 11 al păncenilor ar putea arăta astfel: Crăciun - Ciornei, Voinea, Alupei, Duca–Costea, Negoescu, V.Ion, Pasere –Covaci, Lupu. În acest moment, Metalosport Galaţi are şapte puncte în clasament, în timp ce păncenii au acumulat şase. Meciul se anunţă foarte echilibrat. Cele două echipe îşi doresc să obţină cele trei puncte.

Metalosport a jucat un amical în Vrancea

Conducerea tehnică a gălăţenilor a fost prezentă la meciul din runda trecută de la Panciu pentru a afla informaţii despre echipa vrânceană. Antrenorul Viorel Tănase şi-a notat cu atenţie date despre FC Panciu. Un absent, dar de pe banca tehnică va avea şi echipa gazdă. Antrenorul Relu Călugăru a fost trimis în tribune la partida din runda precedentă de la Rîmnicu Sărat şi va sta în tribune la jocul de sâmbătă.  Metalosport a jucat în această vară un amical în Vrancea, la Adjud, terminat la egalitate, scor 1-1. Formaţia probabilă a gălăţenilor este următoarea: Olteanu – Apostol, Gâţă, Teleagă, Răgălie – Tudose, Istrate, Iancu, Popov – Bagnaşu, Mihu. Din fericire, în acest sezon nici o echipă nu va retrograda din seria întâi. Liga 3 se va desfăşura într-un format de sezon regulat, fără play-off şi/sau play-out, la fel ca şi în campionatul precedent. La finalul ediţiei 2015-2016 vor retrograda toate ocupantele ultimului loc din seriile alcătuite din 15 echipe şi echipa cu cel mai slab punctaj dintre toate ocupantele locului 14 din cele cinci serii. Numai că, după retragerea echipei Callatis Mangalia, nicio echipă de pe locul 14 nu va mai retrograda. Cum păncenii fac parte dintr-o serie cu 14 echipe, vrâncenii şi-au asigurat prezenţa şi în viitoarea ediţie a ligii a treia. Observatorul partidei de la Buzău va fi Haralambie Meregiu - Tulcea. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
Vineri:
Bucovina Rădăuţi – Ştiinţa Miroslava
Aerostar Bacău – Sporting Lieşti
CSM Paşcani – FC Zagon
Sîmbătă orele 15.00:
Metalosport Galaţi - FC Panciu
Sepsi Sf. Gheorghe – Cetate Tg. Neamţ
Inter Dorohoi – Olimpia Rm. Sărat
Atetico Vaslui - Petrotub Roman


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.