Sport

O nouă întâlnire pentru fotbaliştii juniori

Dan Chiriac
9 oct 2015 455 vizualizări
LPS Focşani - LPS Bacău, azi, orele 12.00 şi 14.00, în campionatul naţional al juniorilor republicani

Echipele de juniori de la LPS Focşani vor disputa azi partidele din cadrul etapei a şaptea. Adversarele vrâncenilor vor fi echipele de juniori A şi B de la LPS Bacău. În urmă cu doi ani, întâlnirea dintre cele două echipe a fost un duel între cei doi directori ai liceelor sportive din Focşani şi Bacău, tatăl – Ion Mihai şi fiul Mihai Petruţ. Între timp, seniorul Ion Mihai s-a pensionat, astfel încât jocul de azi va prilejui emoţii doar pentru directorul de la LPS Focşani. Partida dintre echipele de juniori A LPS Focşani şi LPS Bacău are loc sâmbătă, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul Milcovul 2 din Focşani. De la orele 14.00, echipa de juniori B, pregătită de Daniel Bănică, va juca pe “Milcovul 2” în compania celor de la LPS Bacău. În deschiderea celor două partide, pe stadionul “Milcovul 2” are loc un meci din cadrul campionatului naţional al juniorilor A 1. De la 10.00, Unirea Focşani va primi replica celor de la Voinţa Cîrligele. Focşănenii pornesc cu prima şansă, echipa pregătită de Neculai Petrea luptând pentru câştigarea campionatului în acest sezon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.