Sport

Evoluţie bună pe terenul campionilor

Dan Chiriac
8 oct 2015 500 vizualizări
HCM Minaur Baia Mare - CSM Focşani 2007 27-23 (16-10), în liga întâi de handbal masculin u duminică, focşănenii joacă la Polivalentă cu Potaisa Turda

Echipa de handbal masculin CSM Focşani 2007 a făcut un meci bun pe terenul campioanei României. Focşănenii au reuşit chiar să câştige repriza a doua cu scorul de 13-11. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au demonstrat că pot face faţă ligii întâi, iar evoluţia de la Baia Mare dă speranţe în vederea meciului de duminică, de pe teren propriu cu Potaisa Turda. CSM Focşani 2007 a plecat la Baia Mare fără doi jucători accidentaţi – Vasilache şi Eros şi fără doi titulari care nu au putut pleca de la serviciu pentru două zile – Popa şi Gheorghe. De asemenea, Rotaru a devenit tătic la începutul acestei săptămâni. Lipsa lor a cântărit greu în balanţa meciului de miercuri seara. Chiar şi fără cei cinci jucători echipa pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru a lăsat o impresie bună, mult schimbată faţă de partida din deplasare cu CSM Bucureşti sau cea de pe teren prorpiu cu Steaua. CSM Focşani a trecut şi la Baia Mare, ca şi la Timişoara, pe lângă un rezultat foarte bun. Ca şi în celelalte jocuri de până acum, toţi focşăneni au avut determinare şi au arătat ca jucători de Ligă Naţională. Din păcate, Robert Năstăsie a suferit înainte de finalul primei reprize o accidentare care l-a trimis la spital. Formaţia CSM Focşani 2007: Cloşcă, Marocico, Ungureanu, Rusu – Mocanu – 3 goluri, Smeu – 1, Ragea – 2, Neaţă, Gramatic – 1, Voinea, Ştefan – 1, Cadar – 4, Miroiu – 7, Nelu – 3, Năstăsie – 1. Meciul de la Baia Mare, a fost programat cu trei zile mai târziu decât restul etapei în condiţiile în care băimărenii au jucat duminica trecută în Liga Campionilor. Următorul meci al focşănenilor va fi în Sala Polivalentă, duminică, 11 octombrie, când vor juca împotriva AHC Potaissa Turda. O săptămână mai târziu, focşănenii vor evolua tot pe teren propriu cu HC Vaslui. Este o şansă bună pentru focşăneni de a acumula puncte în clasament. În schimb, băimărenii se pregătesc pentru o nouă partidă din Liga Campionilor ce va avea loc duminică. În acest moment, CSM Focşani 20007 rămâne pe penultimul loc în clasament, având trei puncte acumulate în urma victoriei de pe teren propriu cu CSM Ploieşti. În schimb, băimărenii  au urcat pe locul opt în clasament, cu 11 puncte acumulate. Lider este CSM Bucureşti cu 24 puncte, urmată de HC Odorhei 21 puncte şi Steaua  19 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.