Sport

Cel mai bun jucător de tenis de masă din Vrancea este Costin Corcoz

Dan Chiriac
7 oct 2015 1564 vizualizări
Turneul Campionilor i-a revenit lui Iulian Roman din Braşov u “Cupa de ToamnăTT” a adunat la start cei mai buni sportivi din ţară

Sâmbăta trecută a avut loc unul dintre cele mai puternice turnee de tenis de masă, organziate la Focşani. Turneul campionilor a fost faza finală a unui circuit de amatori cu 4.000 de jucători din toată ţara. Turnelele au loc în toate localităţile din ţară, iar în urma acestora, fiecare jucător primeste punctaje. Se alcătuieşte un clasament săptămânal, unde fiecare jucător creşte sau scade în punctaj. Sunt turnee B, organizate pe plan local, unde participă doar jucători din localitate şi zonele limitrofe, apoi turnee A, unde iau parte jucători din toată ţara. Există şi patru turnee A plus, la fel ca turneele de Grand Slam la tenis, unde iau parte doar cei mai bine clasaţi în clasamentul general. De asemenea, are loc la şi Turneul Campionilor, un turneu tot de A plus. Acesta nu se mai ia în calcul la clasamentul general al sezonului precedent. Un astfel de turneu al campionilor s-a desfăşurat la Focşani. S-a acordat premiul pentru cel mai bun jucător al circuitului. Acesta i-a revenit braşoveanului Iulian Roman. Pe locurile următoare s-au clasat Klimas Lukasz – Ploieşti, Mihai Nemaciuc – Suceava, Valentin Boacă - Bucureşti. La începători pe primul loc s-a situat Rareş Constantinescu – Brăila, urmat de Constantin Băceanu – Buzău, Vasile Bodea – Panciu şi Ştefan Cojocaru – Suceava. La avansaţi s-a impus Gelu Iulian Vasile – Bucureşti, urmat de Tiberiu Găitan – Brăila, Cristinel Spoială - Focşani şi Dani Leo – Arad. Campionul judeţean la tenis de masă în judeţul Vrancea este Costin Corcoz. “Mulţumim celor care ne-au sprijinit în organziarea acestui concurs, Primăriei Focşani şi Consiliului Local, dar şi partenerilor. A fost un turneu  care a adunat mulţi sportivi de valoare”, ne-a spus Costin Corcoz, organizatorul turneului. Din păcate, în timpul turneului, unuia dintre jucători i s-a făcut rău la Sala Polivalentă şi a murit la spital în urma unui atac de cord. Este vorba despre Bogdan Filimon, de 47 de ani din Bucureşti. Organizatorii au transmis condoleanţe familiei. Întrecerea a fost organizată în colaborare cu Primăria Focşani, CSM Focşani 2007, Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi clubul Pro Aktiv Focşani, cu sprijinul firmei Casa Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.