Sport

7.600 lei strânşi în urma meciului caritbail de la Adjud

Dan Chiriac
3 sep 2015 1810 vizualizări
Banii vor fi donaţi fostului jucător adjudean Marcel Cîrcel u meciul caritabil dintre FCM Adjud-CSMS Iaşi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 8-0

Lume multă, ieri, pe stadionul municipal din Adjud, unde a avut loc meciul caritabil dintre FCM Adjud şi CSMS Iaşi. Pe teren a păşit şi Marcel Cîrcel, cel care a fost adus la Adjud de organizatorul meciului caritabil, Mihai Lungu. Cîrcel a fost foarte încântat de ideea organizării acestui meci. Acesta a rememorat câteva dintre clipele carierei sale de fotbalist la echipele Luceafărul Adjud, Victoria Tecuci sau Unirea Focşani. Cei prezenţi l-au aplaudat pe Marcel Cîrcel, cel care a dat şi lovitura de începere a partidei. Toţi cei prezenţi au donat câte o sumă cât de mică de bani pentru a-l ajuta pe fostul jucător.

Alţii au licitat pentru tricourile scoase la licitaţie: tricoul lui Adi Popa, cu autografele jucătorilor de la echipa campioană, Steaua Bucureşti, tricoul lui Lucian Goian, tricoul lui Cristi Bud, jucătorul celor de la Milsami Orhei, campioana Republicii Moldova, dar şi un tricou al echipei Universitatea Craiova. La final, în urma donaţiilor şi licitaţiilor a fost strânsă suma de 7.600, din care 2.500 de lei au fost oferiţi de Vrancart Adjud, sumă ce a fost ulterior donată lui Marcel Cîrcel. Meciul de fotbal a fost dominat de echipa de liga întâi, care şi-a demonstrat superioritatea şi s-a impus cu scorul de 8-0.
FCM Adjud a jucat cu: Atomei – Vrabie, Vrînceanu, Novac, Fl. Tăbăcaru – Moise, I. Tăbăcaru, B. Stoian, G. Stoian – Făcăoară, Bulimar. Au mai evoluat: Podaru, Milea, Ciubotaru, Frangulea.
Poli Iaşi a evoluat cu următoarea formaţie: Caparco, Mihalache, Bădic, Moisi, Voicu-Bosoi, Gheorghe, Creţu, Viveiros-Golubovici, Ganea.Golurile au fost marcate de Ganea în minutele 17 şi 80, Viveiros ’’31 şi ‘’55, Cîrţu ‘’44, Boiciuc ‘’63, Bosoi ‘’68 şi ‘’89. Partida a fost condusă la centru de arbitrul adjudean Gabriel Şerban, ajutat la cele două linii de Marius Stoica şi Sorin Bîrzan.

Cine este  Maricel Cîrcel

Partida de la Adjud a fost organizată pentru sprijinirea lui Maricel Cîrcel, cel care în perioada anilor 70 şi 80 a marcat foarte multe goluri pentru două echipe vrâncene şi una din Galaţi. Cîrcel a jucat extremă dreapta la Luceafărul Adjud, Victoria Tecuci şi la Unirea Focşani. După ce s-a retras, Cîrcel a fost o vreme administrator la stadionul municipal din Adjud.

Fotbal din solidaritate

Anul trecut în oraşul de pe Trotuş a venit FC Botoşani, într-un alt meci caritabil pentru ajutorarea lui Cristi Bărbânţă. Mihai Lungu, organizatorul evenimentului, s-a declarat foarte mulţumit de felul cum s-a derulat întreaga acţiune şi a promis că în anii următori va aduce la Adjud şi alte echipe de liga întâi, cu un scop similar: acela de a ajuta foştii jucători de fotbal care au probleme financiare sau medicale. Până atunci, fotbalul din Adjud este obligat să facă o figură frumoasă în campionat pentru că oraşul de pe malul Trotuşului are nevoie şi de prezent, nu numai de trecut. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.