Sport

CSMS Iaşi vine azi la Adjud

Dan Chiriac
2 sep 2015 914 vizualizări
Fondurile strânse cu ocazia meciului caritabil vor fi donate fostului jucător adjudean Marcel Cîrcel u meciul caritabil de azi, dintre FCM Adjud-CSMS Iaşi, va începe la orele 17.00

Azi, pe stadionul municipal din Adjud are loc meciul caritabil dintre FCM Adjud şi CSMS Iaşi. Meciul va începe la orele 17.00 şi va fi condus la centru de arbitrul adjudean Gabriel Şerban. Partida de la Adjud este organizată pentru sprijinirea lui Maricel Cîrcel, cel care în perioada anilor 70 şi 80 a marcat foarte multe goluri pentru două echipe vrâncene. Cîrcel a jucat extremă dreapta la Luceafărul Adjud, Victoria Tecuci şi la Unirea Focşani. După ce s-a retras, Cîrcel a fost o vreme administrator la stadionul municipal din Adjud. Este o ocazie deosebită pentru microbiştii din Adjud pentru a vedea la lucru, într-un singur an, două echipe de liga întâi. După ce anul trecut în oraşul de pe Trotuş a venit FC Botoşani, acum este rândul celor de la CSMS Iaşi de a sosi în Vrancea. Este o ocazie pentru ca fotbalul din Adjud să renască. “Este o onoare pentru noi să avem din nou în oraşul nostru o echipă de liga întâi. Am pregătit totul perfect, gazonul arată foarte bine, la vestiare totul a fost aranjat. Sperăm ca aceste partide cu echipe din liga întâi să atragă copiii şi tinerii la fotbal. Municipiul Adjud are o tradiţie îndelungată în fotbal, iar aceasta trebuie să continue cu sprijinul autorităţilor locale. Echipa noastră porneşte la un nou drum şi sperăm ca în tribune să se afle foartă multă lume, iar în noul campionat să facem o figură cât mai frumoasă”, ne-a spus Pompiliu Borza, antrenorul echipei adjudene. Adjudul îşi aduce aminte cu plăcere de alte două momente glorioase din trecutul clubului, meciurile din Cupa României cu Steaua, pierdut la loviturile de la 11 metri şi cu CSM Reşiţa.  Gazdele vor juca azi cu următoarea formaţie: FCM Adjud: Atomei – Vrabie, Vrînceanu, Novac, Fl. Tăbăcaru – Moise, I. Tăbăcaru, B. Stoian, G. Stoian – Făcăoară, Bulimar. Vor mai evolua: Podaru, Milea, Ciubotaru, Frangulea.

Ce puteţi cumpăra la licitaţie?

Cei prezenţi la meciul de azi vor putea să-l ajute pe Maricel Cîrcel cu ce sumă de bani doresc. Vor fi instalate mai multe urne, unde fiecare spectator va dona după posibilităţi. De asemenea, organizatorii meciului caritabil dintre FCM Adjud şi CSM Iaşi vor scoate la licitaţie mai multe tricouri. Mihai Lungu, organizatorul evenimentului, a obţinut un tricoul al lui Adi Popa, cu autografele jucătorilor de la echipa campioană, Steaua Bucureşti. Acesta a primit şi tricoul lui Lucian Goian. Lungu va oferi şi tricoul lui Cristi Bud, jucătorul celor de la Milsami Orhei, campioana Republicii Moldova. Organizatorii speră să adune azi o sumă cel puţin egală cu cea adunată anul trecut la meciul cu FC Botoşani. De această dată, donaţiile vor merge spre Marcel Cîrcel, care din păcate în acest moment se află într-un azil de bătrâni din Mărăşeşti şi are mari probleme de sănătate. Acesta abia îşi permite să-şi procure medicamentele şi să plăteasca azilul . Anul trecut, la meciul dintre FCM Adjud şi FC Botoşani au fost strânşi 6.600 de lei, bani ce au ajuns la fostul jucător de la FCM Adjud, Cristi Bărbânţă. Lungu promite că astfel de evenimente vor avea loc anual, iar persoanele ajutate vor fi foşti jucători care se află în dificultate. La meciul de azi va fi organziată şi o tombolă care va avea drept premii mai multe mingi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.