Sport

Medalie de bronz la Cupa Drobeta pentru judoka

Dan Chiriac
1 sep 2015 507 vizualizări
Sâmbăta trecută, la Drobeta Turnu Severin, s-a desfăşurat Cupa Drobeta la judo, competiţie internaţională de tradiţie, la care au participat aproape 600 de judokani din Serbia, Bulgaria, Croaţia, Bosnia Herţegovina, Republica Moldova şi România

Între sportivii care au luptat pe tatami s-au aflat şi judokanii focşăneni. Răzvan Burduşel, Laris Borş, Mircea Tomescu, Alexandru Matei, Riccardo Stoica, Mihai Vrabie, Bogdan Drîmbă, Dennis Stoica, Alexandru Dănilă, Claudiu Neagu şi Lorenzo Moise au concurat pentru formaţia LPS Focşani – CSM Focşani 2007. În proba pe echipe, focşănenii s-au clasat pe locul trei, obţinând medalia de bronz. Judoka de la CSM 2007 – LPS Focşani sunt antrenaţi de Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Marinel Palade şi Iulian Surlă. În cadrul turneului au participat un număr de 600 de judoka din opt ţări, reprezentând 70 de cluburi din România şi din străinătate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.