Sport

Meciuri echilibrate în play-off la Cupa Sanorom

Dan Chiriac
1 sep 2015 447 vizualizări
Pamiro Construct - Km o este derby-ul sferturilor de finală

Partidele ultimei etape de la Cupa Sanorom au stabilit echipele calificate în sferturile de finală ale întrecerii. Km 0  - Online Tourism şi Laguna Focşani au obţinut calificarea după ce au ocupat locurile 7 şi 8 ce asigură prezenţa în play-off. Acolo vor fi prezente şi formaţiile Pamiro Construct, Auto Vip, Casa Panciu, Băncila Boloteşti, Foresta Broşteni şi CSC Boloteşti. Competiţia este dominată, cel puţin pentru moment, de Pamiro Construct, formaţie ce a realizat victorii pe linie în sezonul regulat. Cel mai interesant meci din sferturi va fi cel dintre Pamiro şi Km 0. A doua formaţie, considerată de mulţi ca una dintre favoritele la câştigarea trofeului, a ajuns tocmai pe poziţia a opta. La echipa din Focşani evoluează, printre alţii, Emilian Chivu, Florin Stanciu sau Marian Covaci. Meciul decisiv pentru calificare va avea loc duminica viitoare. La sfârşitul turului de campionat primele opt echipe din clasament vor participa în play-off-ul competiţiei în jocuri tur, pentru a stabili sferturile de finală, iar următoarele opt echipe din clasament vor participa în play-out. Meciurile din play-off se joacă în sferturi: locul 1 cu locul 8, locul 2 cu 7, locul 3 cu 6, locul 4 cu 5 şi cele din  play-out se joacă similar. În semifinale se organizează tragere la sorţi între cele 4 echipe câştigătoare pentru stabilirea partidelor, atât la play-off cât şi la play-out. Premiile întrecerii constau în cupe, medalii şi sume de bani astfel: la  play off locul I 3.000 lei, locul II 2.000 lei şi locul III 1.000 lei. La play out locul I 500 lei, locul II 250lei, locul III 100 lei. Acestea se vor acorda în cadrul festivităţii de premiere de la finalul competiţiei. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei a 11-a:
CSC Boloteşti – FC Pantzer 3-0,
AutoVip – Online Tourism Km. 0 3-0,
FC Jariştea – Băncila Boloteşti 1-4,
YS Boloteşti – Foresta Broşteni 2-8,
FC Burca – Bufi Jariştea 8-2,
Casa Panciu – Pamiro Construct 3-5,

Sferturi de finală:
Pamiro Construct – Online Tourism Km. 0,
AutoVip – CSC Boloteşti,
Băncila Boloteşti – Foresta Broşteni,
Casa Panciu – Laguna Focşani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.