Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Natea, eliminat de la Mondiale

Ziarul de Vrancea
30 aug 2015 896 vizualizări
Sportivul Daniel Natea a fost eliminat în turul trei la categoria ^100 kilograme de la Campionatul Mondial de judo de la Astana.

Natea a trecut în primul tur de Rashed Zaidan (Africa de Sud), iar apoi de olandezul Roy Meyer, iar în turul trei a fost învins de sud-coreeanul Kim Sung-min. Titlul a fost caştigat de celebrul Teddy Riner, care a ajuns la al optulea titlu mondial, un adevărat record. La categoria - 100 kilograme, Valentin Radu a fost învins în primul tur de argentinianul Hector Campos.  Romania a obţinut două medalii de argint la Campionatele Mondiale de judo prin Andreea Chiţu (52 kilograme) şi Corina Căprioriu (57 kilograme).

Cociş dă assist în MLS

Mijlocaşul Răzvan Cociş a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Chicago Fire, a terminat-o la egalitate, sambătă, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Orlando City, într-un meci din etapa a XXVII-a din MLS, liga profesionistă nord-americană de fotbal. Cociş a pasat decisiv la golul marcat de Accam, în minutul 30. Gazdele au reuşit egalarea prin autogolul lui Gehrig, în minutul 37. Chicago Fire se află pe locul nouă, penultimul, în Conferinţa de Est, cu 27 de puncte.
Moment greu pentru Reghe
Formaţia Litex Loveci, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, de echipa Beroe Stara Zagora, într-un meci din etapa a VII-a a campionatului Bulgariei. Golul a fost marcat de Delev, în minutul 17. Litex Loveci se află pe locul patru în clasament, cu 12 puncte. Lider este Ludogoreţ Razgrad, cu 14 puncte.

Ori la FIFA, ori nimic!

Francezul Michel Platini a anunţat, la Monaco, într-o conferinţă de presă, că nu va mai candida pentru încă un mandat la conducerea UEFA, dacă va eşua în candidatura la preşedinţia FIFA în februarie anul viitor. ''Da, mă voi opri atunci'', a declarat el simplu. Reales cu aclamaţii în martie anul acesta la preşedinţia UEFA, fostul internaţional francez conduce instanţa europeană din 2007. El şi-a anunţat în această vară, pe 29 iulie, decizia de a se prezenta la alegerile prezidenţiale de la FIFA pentru a deveni succesorul lui Sepp Blatter.
Prima etapă în Liga a II-a
Seria I: Bucovina Pojorata - Gloria Buzău 2-2; Dacia Unirea Brăila - Rapid CFR Suceava 1-0; Dunărea Călăraşi - SC Bacău 1-1; Academica Clinceni - Oţelul Galaţi 3-0; Rapid Bucureşti - CS Baloteşti 3-0; Ceahlăul Piatra Neamţ - Farul Constanţa 2-0. ACS Berceni a stat.
Seria a II-a: Unirea Tărlungeni – Şoimii Pancota 2-3; UTA - Gaz Metan Mediaş 1-2; Chindia Targovişte - Universitatea Cluj 0-1; FC Bihor - CS Mioveni 0-2; Metalul Reşiţa - Olimpia Satu Mare 0-5; FC Caransebeş - CSM Ramnicu Valcea 3-1; FCM Baia Mare - FC Braşov 1-1.

Gol marcat de Măţel

Fundaşul Alexandru Măţel a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Dinamo Zagreb, a caştigat-o, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în faţa formaţiei Slaven Koprivnica, în etapa a VIII-a a campionatului croat, informează site-ul oficial a grupării din Zagreb. Măţel, care a jucat tot meciul, a înscris ultimul gol al întalnirii, în minutul 79. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Paracki - autogol şi Henriquez. Dinamo Zagreb se află pe primul loc în clasament, cu 16 puncte.

Accidente grave în “La Vuelta”

Ciclistul belgian al echipei Lotto Soudal, Kris Boeckmans, a fost plasat în comă artificială după ce a suferit o comoţie cerebrală în urma unei căzături suferite, sambătă, în etapa a VIII-a a Turului Spaniei, informează L'Equipe. Boeckmans a fost implicat într-o căzătură masivă cu aproximativ 50 de kilometri înainte de finalul etapei şi a suferit mai multe fracturi la faţă, o comoţie cerebrală, are trei coaste rupte şi hemoragie pulmonară. Rutierul belgian a fost transportat de urgenţă la spital şi a fost plasat în comă artificială. În urma aceleiaşi căzături, americanul Tejay Van Garderen (BMC), irlandezul Daniel Martin (Cannondale-Garmin) şi francezul Nacer Bouhanni (Cofidis) au fost nevoiţi să abandoneze. Rutierul slovac al echipei Tinkoff-Saxo, Peter Sagan, a fost lovit de o motocicletă cu opt kilometri înainte de finalul etapei. Formaţia rusă a anunţat, în noaptea de sambătă spre duminică, că Sagan nu va lua startul în etapa a IX-a din Turul Spaniei din cauza accidentărilor suferite.

Dante s-a mutat la Wolfsburg

Fundaşul brazilian al echipei Bayern Munchen, Dante, în varstă de 31 de ani, a fost achiziţionat de formaţia VfL Wolfsburg, a anunţat, duminică, L'Equipe. VfL Wolfsburg a plătit patru milioane de euro pentru transferul internaţionalului brazilian, care a semnat un contract pe două sezoane. Dante a mai evoluat în cariera sa la echipele Juventude, OSC Lille, Charleroi, Standard Liège şi Borussia Mönchengladbach.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.