Sport

S-a dovedit din nou: 2-0 este cel mai periculos scor!

Dan Chiriac
30 aug 2015 725 vizualizări
FC Panciu - Sporting Lieşti 2-2 (2-0), în prima etapă a ligii a treia u vrancenii au pierdut două puncte deşi au avut avantaj de două goluri

FC Panciu a remizat în prima etapă a ligii a treia. Echipa pregătită de Dănuţ Boilocan şi Paul Cioran a condus cu 2-0 după prima repriză, dar nu a reuşit să caştige, după ce oaspeţii au revenit nesperat în actul secund. Tehnicienii gazdelor au decis să înceapă partida cu portarul Crăciun, pentru a avea în camp mai mulţi jucători seniori. Superioritatea gazdelor a fost evidentă în prima repriză. Menghia a lucrat ambele goluri marcate în primul sfert de oră de păncenii. Mai întai, în minutul 1-0, Menghia a dejucat pasul la offsaid al defensivei adverse, l-a incomodat pe portarul advers, care a respins pană la Covaci. Atacantul gazdelor a marcat cu un şut de la 20 de metri, peste portarul advers. Apoi, trei minute mai tarziu, Menghia s-a jucat cu defenisva adversă, a centrat în faţa porţii, de unde Lăbunţ a reluat sub transversală. Mulţi s-au gandit că în acest joc se va pune doar problema diferenţei de scor. Numai că, oaspeţii nu au renunţat şi au încercat să revină pană la pauză. După reluare, schimbarea celor doi atancaţi ai gazelor, Menghia şi Covaci, a slăbit din forţa de joc a echipei vrancene. Gălăţenii au profitat şi au reuşit să egaleze după golurile venite în minutele 74  şi 81. Mai întai, Dumitru Bogdan a transformat un penalty acordat după un fault stupid făcut de defentiva echipei gazdă. Apoi, după o greşeală colectivă a apărării păncene, Serea a egalat cu un şut de la 25 de metri. FC Panciu a mai marcat în minutul 85, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offsaid. Din păcate, cei peste 800 de spectatori prezenţi la meci au plecat dezamăgiţi,  în condiţiile în care gazdele au condus cu 2-0. Pană la urmă, echipa vranceană a dovedit că poate face faţă eşalonului trei al fotbalui romanesc, scăpand printre degete o victorie pe care o merita. De altfel, antrenorii echipei i-au încurajat pe jucători la finalul partidei, mai ales că urmează două partide foarte grele, în deplasare cu Petrotub Roman şi pe teren propriu cu Olimpia Rm. Sărat. În partida de sambătă au evoluat echipele: FC Panciu: Crăciun, Ciornei, Beşa, Parlac, Alupei – Lăbunţ, Ciubotaru, Voinea, Duca – Covaci, Menghia. Au mai intrat: Lupu, Pasăre. Sporting Lieşti a jucat cu: Comănescu – Filimon, Manea, Serea, Balaban – Dumitru, Bogoş, Ilie, Iancu – Adamache, Duşhkaj. Au mai intrat: Iordache, Lovin şi Munteanu. Etapa viitoare, FC Panciu va juca în deplasare cu Petrotub Roman. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele primei etape:
Olimpia Rm. Sărat – Petrotub Roman 1-0
CSM Paşcani – Ştiinţa Miroslava 2-0
Attetico Vaslui – Bucovina Rădăuţi 1-0
Inter Dorohoi – Aerostar Bacăau 0-0
Metalosport Galaţi – Sepsi Sf. Gheorghe 0-1
FC Zagon - Cetate Tg. Neamţ 2-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.