Sport

Trei noutăţi în lotul păncenilor pentru noul sezon

Dan Chiriac
28 aug 2015 907 vizualizări
FC Panciu - Sporting Lieşti, azi, de la orele 18.00, în prima etapă a ligii a treia u partida are loc pe stadionul orăşenesc din Panciu

FC Panciu a reuşit pe ultima etapă sută de metri să legitimeze trei jucători importanţi, care au evoluat anii precedenţi în eşaloanele superioare. Valentin Ion, fostul jucător al Farului Constanţa, va face parte din lotul celor de la FC Panciu. De asemenea, alţi doi jucători focşăneni, Ştefan Lupu şi Iulian Negoescu, care au evoluat fie la Oţelul Galaţi, fie la Metalosport Galaţi, se vor afla pe teren în noul campionat. Lotul celor de la FC Panciu este format din următorii jucători: Aldea Ionuţ, Ciobotaru Gabi, Crăciun Marius – portari, Ciornei Andrei, Beşa Florin, Parlac Ionuţ, Alupei Marian, Bucur Vlad, Costea Bogdănel – fundaşi, Lăbunţ Dragoş, Voinea Georgian, Negoescu Iulian, Manu Ionuţ, Ciobotaru Florin, Ion Valentin, Mitală Remus, Manea Marian, Cioran Paul – mijlocaşi, Lupu Ştefan, Covaci Marian, Menghia Valentin, Pasăre Cosmin – atacanţi. Antrenori sunt Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran. Păncenii l-au pierdut pe ultima sută de metri pe atacantul Cătălin Costin. Acesta a rămas la Gugeşti, acolo unde se doreşte formarea unei echipe care să atace promovarea în liga a treia în sezonul 2015/2016. Echipa pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran va susţine azi primul meci în liga a treia. FC Panciu va întâlni pe teren propriu pe Sporting Lieşti. “Putem începe campionatul cu dreptul. Nu va fi însă uşor, trebuie să jucăm cu multă seriozitate şi să nu facem greşeli. Avem nevoie de cele trei puncte, pentru un moral bun pe parcursul întregului sezon. Le-am cerut jucătorilor concentrare maximă, determinare şi ambiţie”, ne-a spus Raul Cioran, preşedintele celor de la FC Panciu.

Din nou fotbal de liga a treia în Vrancea

Păncenii revin în liga a treia după o pauză de doi ani şi jumătate şi demonstrează că în acest moment Panciul este singurul oraş din judeţ unde poate exista fotbal adevărat la nivel de seniori. Echipa vrânceană a evoluat între 2008-2013 în liga a treia, dar a fost nevoită să se retragă din motive financiare. Pe plan sportiv, Panciu nu a retrogradat. Mai mult, în cei doi ani de absenţă, păncenii au jucat în Cupa României cu echipe din eşaloanele superioare ale fotbalului românesc. Sprijinul acordat de autorităţile locale a contribuit la promovarea în liga a treia a echipei păncene. Chiar dacă mulţi fani s-au gândit că echipa din Panciu ar putea dispărea după decesul fostului primar Ion Petre, conducerea echipei, formată din Raul Cioran şi Mihai Popescu, a reuşit să obţină de la autorităţile locale fondurile necesare participării în liga a treia. “Nu ne vom retrage sub nicio formă!”, este răspunsul conducerii echipei pentru cei care nu dau şanse vrancenilor de a încheia sezonul actual. FC Panciu trebuie să evite ultima poziţie în serie pentru a nu retrograda, dar obiectivul echipei în acest an este o clasare între primele şase echipe.  (Dan CHIRIAC)
Programul echipei vrancene în continuare este următorul:
etapa a 2-a: în deplasare cu Petrotub Roman
etapa a 3-a: acasă cu Olimpia Rm. Sărat
etapa a 4-a: în deplasare la Bucovina Rădăuţi
etapa a 5-a: în deplasare la FC Zagon
etapa a 6-a: acasă cu CSM Paşcani
etapa a a7-a: în deplasare cu Metalosport Galaţi
etapa a 8-a: acasă cu Inter Dorohoi
etapa a 9-a: în deplasare cu Ateltico Vaslui
etapa a a10-a: acasă cu Aerostar Bacău
etapa a 11-a: în deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe
etapa a a12-a: acasă cu Ştiinţa Miroslava
etapa a 13-a: în deplasare cu Cetate Tg. Neamţ




 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.